![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
bok,
Ive pravedan reinstalirati Windows i im problem sa mojim WiFi, imam osjećaj da je nešto učiniti s DNS-a kao i našto ja klik popravak tvrdi da neće biti u mogućnosti da to popravimo i ja morati okrenuti moj bežični usmjerivač i van opet, dok su ostali na moj računalo pristup internetu je fino bilo koji ideja kako ja mogu sortirati ovo bilo tko hvala, wil |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Što točno mislite pod imate problema, ne možete pristupiti mreži, ili samo internetu? itd?
|
|||
|
|||
|
žao ne bude više specifičnih, prije nego što sam ja pravedan reinstalirati Windows mogao pretraživati internet i ništa neće poći po zlu, u osnovi je sve bilo normalno, onda kad sam ja reinstalirati Windows može lako spojiti na bežičnu mrežu i Internet će ostati povezani, ali svaki je ja dont znam oko 30 min - 1 sat ja ne mogu pregledavati internet više to samo navika otvoriti web stranice itd. im koristeći najnoviji upravljački program za moje PCI-kartice i imati pokušao reinstalirati vozač nekoliko puta bez pomoći
|
|
|
|||
|
|||
|
Tako to radi za 30mins na sat, a zatim samo istrijebi? čudno, ja ne mogu misliti na nešto učiniti, ServerGuy bi trebao biti ovdje uskoro, vjerojatno će znati kako to škripac Internet.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na računalu, idite na Početak -- Pokrenuti - Tip u Cmd
Upišite ipconfig / all Kliknite desnom tipkom miša, a zatim kliknite Odaberi Sve Zatim pritisnite tipku ENTER To će kopirati podatke u međuspremnik sustava Windows. Vratiti se na ovaj forum i na novi odgovor kliknite desnom tipkom i odaberite Zalijepi Ako ne možete doći na forum na pokidan računar, onda ćete morati zalijepiti ga u Notepad prvi, a zatim ga prenijeti preko neki drugi način, a zatim ga zalijepite ovdje na nekom drugom računalu. To podaci htijenje dopustiti mene to dijagnosticirati vaš problem i dalje. Možete li pokušati učiniti jednom kad vašem internet radi, a jednom kada nije? Ja sam također preselio this thread da Networking forum.
|
|
|||
|
|||
|
Imam nekoliko drugih stvari koje želite učiniti:
Kada se Internet čini se prestati s radom, možete ići na Početak -- Pokrenuti - Tip u Cmd Onda tip in ping 66.102.9.104 Reci mi da li ping je uspješno vraćen. Ako se uspješno vraća, ne isto, ali ovaj put u tip ping www.google.co.uk I opet mi reći što on kaže.
|
|||
|
|||
|
ja ozbiljno sumnjam kad internet isn't radi ping će se vratiti jer ja ne mogu pristupiti web stranicama neparan stvar je ipak da prilikom korištenja bittorrent već uspostavljena veza će ostati raditi sve dok ih rastaviti, onda oni ne mogu ponovno
krivovjerje moj ipconfig kada internetu je rad: Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp Windows IP Configuration Host Name. . . . . . . . . . . . : Experien-3f6430 Primarni DNS sufiks. . . . . . . : Vrsta čvor. . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing omogućena. . . . . . . . : Ne WINS Proxy omogućena. . . . . . . . : Ne Ethernet adapter Local Area Connection: Media State. . . . . . . . . . . : Mediji prekinute Description. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x obitelji Brzi ETH ernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Da Autoconfiguration enabled. . . . : Da IP adresa. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: E110% 11 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS poslužitelji. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 Najam Dobijena. . . . . . . . . . : 02 November 2008 17:19:51 Lease Expires. . . . . . . . . . : 03 November 2008 17:19:51 Tunnel adapter Teredo tuneliranje Pseudo-Interface: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Teredo tunelogradnja Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-F4-CA-B1-69-A9-68 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : 2001:0: d5c7: a2ca: 0: f4ca: b169: a968 IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Default Gateway. . . . . . . . . ::: NetBIOS putem TCPIP. . . . . . . . : Disabled Tunnel adapter Automatic tuneliranje Pseudo-Interface: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Automatic tuneliranje Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : C0-A8-02-40 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.64% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS poslužitelji. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 NetBIOS putem TCPIP. . . . . . . . : Disabled |
|
|
|||
|
|||
|
ja bi trebao biti u mogućnosti to pošta ne radi ipconfig / all kad isn't rada po sutra! hvala za težak to pomoć mene vanjska strana ti dečki, zaista vrlo korisna!
|
|
|
|||
|
|||
|
krivovjerje cmd to ne radi:
Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp C: \ Documents and Settings \ Administrator> ipconfig / all Windows IP Configuration Host Name. . . . . . . . . . . . : Experien-3f6430 Primarni DNS sufiks. . . . . . . : Vrsta čvor. . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing omogućena. . . . . . . . : Ne WINS Proxy omogućena. . . . . . . . : Ne Ethernet adapter Wireless Network Connection: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Da Autoconfiguration enabled. . . . : Da IP adresa. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: E110% 4 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS poslužitelji. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 Najam Dobijena. . . . . . . . . . : 03 November 2008 17:13:35 Lease Expires. . . . . . . . . . : 04 November 2008 17:07:21 Ethernet adapter Local Area Connection: Media State. . . . . . . . . . . : Mediji prekinute Description. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x obitelji Brzi ETH ernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Tunnel adapter Teredo tuneliranje Pseudo-Interface: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Teredo tunelogradnja Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Default Gateway. . . . . . . . . : NetBIOS putem TCPIP. . . . . . . . : Disabled Tunnel adapter Automatic tuneliranje Pseudo-Interface: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Automatic tuneliranje Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : C0-A8-02-41 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.65% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS poslužitelji. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 NetBIOS putem TCPIP. . . . . . . . : Disabled |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|