![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
szia,
Ive csak újra, ablakok és im problémája az én wifi, nekem van egy érzésem, hogy valami köze van a DNS, mint mikor én kettyenés javítási azt állítja, hogy nem tudják megjavítani, és nekem van-hoz fordít az én-m szikratávíró útvonal, és megint, míg az én másik számítógép internet-hozzáférés rendben van valami ötleted, hogyan lehet rendezni ezt a bárki köszönöm, lép Önnel |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mit is jelent az, hogy nem sikerül, akkor nem tud hozzáférni a hálózathoz, vagy csak az internet? stb?
|
|||
|
|||
|
Sajnálom, mert nem volt több különleges, mielõtt reinstalled Windows tudtam csak böngészhetünk az interneten, és semmi sem baj, alapvetően minden normális volt, akkor, ha én meg tudom újratelepíteni ablakok egyszerűen csatlakozhatnak vezeték nélküli hálózatot, és marad minden csatlakoztatva, de én dont tud 30 perc - 1 óra én nem tud böngészni az interneten, hogy már csak szokás nyitni a weboldalak, stb im használ a legújabb driver az én pci-kártya és próbáltam újratelepíteni a vezető néhány ízben hiába
|
|
|
|||
|
|||
|
Így működik 30mins egy órát, aztán csak levágja? furcsa, nem tudok gondolni valamit csinálni, ServerGuy kell itt lesz, akkor valószínűleg tudja, hogyan kell jól beállítani.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A számítógép, megy Start -- Fut - Type-ban CMD
Írd be ipconfig / all Kattintson jobb gombbal, és kattintson Select All Nyomja meg az ENTER Ez másolja az adatokat a Windows vágólapra. Gyere vissza, hogy ezt a fórumot, és egy új, jobb klikk válaszolni, és válasszuk Beillesztés Ha nem tud rá a fórum a hibás számítógép, akkor kell majd illessze be a Jegyzettömb először, aztán át az egész más módon, majd illessze be ide egy másik számítógépre. Ez az információ lehetővé teszi számomra, hogy diagnosztizálja a problémát. Tud meg, hogy ezt egyszer, amikor az internet működik, és egyszer ha nem? Azt is kifejti, hogy ez a téma a Hálózat fórum.
|
|
|||
|
|||
|
Van még néhány dolog, amit szeretném, ha nem:
Amikor az internet úgy tűnik, hogy abbahagyják a munkát, tudsz menni Start -- Fut - Type-ban CMD Ezután írd be ping 66.102.9.104 Mondd el, hogy a visszhang adja vissza sikeresen. Ha ez jön vissza sikeresen, hogy ugyanezt, de ezúttal típus ping www.google.co.uk És újra mondd, mit mond.
|
|||
|
|||
|
Én komolyan kétségbe, amikor az internet isnt dolgozik a ping vissza fog térni, mint én nem tud hozzáférni weboldalak a furcsa dolog van azonban, hogy mikor használ bittorrent már kialakult kapcsolatok maradnak, amíg dolgozik húzza, akkor nem lehet újra
Heres my ipconfig amikor az internet dolgozik: Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. Windows IP konfiguráció Host Name. . . . . . . . . . . . : Tapaszta-3f6430 Elsődleges DNS-utótag. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Ismeretlen IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nem WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nem Ethernet adapter Local Area Connection: Média állam. . . . . . . . . . . : Média lemezektől Leírás. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast eth ernet NIC Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Ethernet-adapter Vezeték nélküli hálózati kapcsolat: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 - Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Igen Automatikus konfiguráció engedélyezve. . . . : Igen IP-cím. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP-cím. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: 110% 11 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP szerver. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS-kiszolgálók. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff: 3% 1 Bérlemény kapunk. . . . . . . . . . : 02 November 2008 17:19:51 Lease Expires. . . . . . . . . . : 03 November 2008 17:19:51 Alagút adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-00-F4-CA-B1-69-A9-68 - Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Nem IP-cím. . . . . . . . . . . . : 2001:0: d5c7: a2ca: 0: f4ca: b169: a968 IP-cím. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . ::: NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled Alagút adapter automatikus Tunneling Pseudo-Interface: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Automatikus Tunneling Pseudo-Interface Fizikai cím. . . . . . . . . : C0-A8-02-40 Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Nem IP-cím. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.64% 2 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : DNS-kiszolgálók. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff: 3% 1 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled |
|
|
|||
|
|||
|
Én képesnek kell lennie arra, hogy tegye munkaszüneti ipconfig / all ha isnt munkavégzés holnap! thanks for próbál segíteni srácok, tényleg nagyon hasznos!
|
|
|
|||
|
|||
|
Heres a cmd-ból ez nem működik:
Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C: \ Documents and Settings \ Rendszergazda> ipconfig / all Windows IP konfiguráció Host Name. . . . . . . . . . . . : Tapaszta-3f6430 Elsődleges DNS-utótag. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Ismeretlen IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nem WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nem Ethernet-adapter Vezeték nélküli hálózati kapcsolat: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 - Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Igen Automatikus konfiguráció engedélyezve. . . . : Igen IP-cím. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP-cím. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: 110% 4 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP szerver. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS-kiszolgálók. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff: 3% 1 Bérlemény kapunk. . . . . . . . . . : 03 November 2008 17:13:35 Lease Expires. . . . . . . . . . : 04 November 2008 17:07:21 Ethernet adapter Local Area Connection: Média állam. . . . . . . . . . . : Média lemezektől Leírás. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast eth ernet NIC Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Alagút adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Fizikai cím. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Nem IP-cím. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled Alagút adapter automatikus Tunneling Pseudo-Interface: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Automatikus Tunneling Pseudo-Interface Fizikai cím. . . . . . . . . : C0-A8-02-41 Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Nem IP-cím. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.65% 2 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : DNS-kiszolgálók. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff: 3% 1 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|