![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, Ive, tiesiog iš naujo įdiegti Windows, ir jiems kyla problemų su mano wifi, i have a feeling jos kažką daryti su DNS, nes kai aš spustelėkite remonto ji teigia, ne kad būtų galima pataisyti, ir aš turiu savo ruožtu mano bevielio ryšio maršrutizatorius ir išjungti dar kartą o dėl mano kito kompiuterio interneto prieiga yra gerai bet kokias idėjas, kaip aš galiu tai kas Rūšiuoti ačiū, Wil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką tiksliai reiškia "Jūs turite problemų, galite negali prisijungti prie tinklo, arba tiesiog interneto? tt?
| |||
| |||
| Atsiprašome, dėl kurių nėra konkrečių, iki aš iš naujo "Windows I could just naršyti internete ir niekas suklysti, iš esmės viskas buvo įprasta, tada, kai aš iš naujo įdiegti" Windows "Galiu lengvai prisijungti prie belaidžio tinklo ir jis liks prijungtas, bet kas i dont žino apie 30 min - 1 val i can't naršyti internete nebėra jis tiesiog papratimas atverti tinklalapiai ir pan im naudojant naujausią tvarkyklę Mano PCI-kortelę ir bandė įdiegti tvarkyklę kelis kartus nesėkmingai |
|
| |||
| |||
| Taigi ji dirba 30mins į valandą, tada tiesiog išnaikinti? Keista, aš negaliu galvoti apie kažką daryti, ServerGuy turėtų būti čia greičiau, jis tikriausiai žino, kaip ją išspręsti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kompiuteryje, pereikite prie Pradžia -- Bėgti - Tipo CMD Įveskite ipconfig / all Dešiniu klavišu ir spustelėkite Select All Tada paspauskite "Enter" Tai bus nukopijuoti informaciją į iškarpinę Windows. Grįžti į šį forumą ir į naujas atsakymas spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite Pasta Jeigu negalite gauti į forumas neveikia kompiuteryje, tuomet turėsite nukopijuoti ją į Užrašinė, paskui perkelti jį per kitu būdu, tada įklijuokite jį čia iš kito kompiuterio. Ši informacija leis man diagnozuoti Jūsų problemą. Ar bandote tai padaryti vieną kartą, kai jūsų internetas yra darbo, ir kartą, kai tai nėra? Aš taip pat perkeltos į šio pokalbio Tinklo forumą.
|
| |||
| |||
| Turiu keletą kitų dalykų, aš norėčiau jums padaryti: Kai internete atsiranda nutraukti darbo, galite pereiti prie Pradžia -- Bėgti - Tipo CMD Tada įveskite Ping 66.102.9.104 Pasakyk man, ar ping grąžinamas sėkmingai. Jei jis grįžta sėkmingai daryti tą patį, bet šiuo metu tipo Ping www.google.co.uk Ir dar pasakyk man, ką ji sako.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Aš rimtai abejoti, kai interneto forget darbo stalo grįš, kaip aš negaliu prisijungti prie interneto puslapiuose keistas dalykas, nors tai, kad naudodami BitTorrent jau nustatyta jungtys liks dirbti tol, kol jie atjungti, tada jie negali prisijungti Heres My ipconfig kai internetas yra darbo: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp Windows IP konfigūravimas Host Name. . . . . . . . . . . . : Experien-3f6430 Pirminis DNS-priesagos. . . . . . . : Mazgo tipas. . . . . . . . . . . . : Nežinomas IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nėra WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nėra Ethernet adapter Local Area Connection: Žiniasklaida narėje. . . . . . . . . . . : Žiniasklaida atjungtas Aprašymas. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Šeimos Fast Eth ernet NIC Adresą. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Adresą. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Taip Autoconfiguration įjungtas. . . . : Taip IP adresas. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Potinklio kaukė. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP adresas. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: E110% 11 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP serverio. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS Servers. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 Lizingas gauti. . . . . . . . . . : 02 November 2008 17:19:51 Lease Expires. . . . . . . . . . : 03 Lapkritis 2008 17:19:51 Tunnel adapteris Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Adresą. . . . . . . . . : 00-00-F4-CA-B1-69-A9-68 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nėra IP adresas. . . . . . . . . . . . : 2001:0: d5c7: a2ca: 0: f4ca: b169: a968 IP adresas. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Default Gateway. . . . . . . . . ::: NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Išjungta Tunnel adapteris Automatic Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Automatinės Tunneling Pseudo-Interface Adresą. . . . . . . . . : C0-A8-02-40 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nėra IP adresas. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.64% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS Servers. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Išjungta |
|
| |||
| |||
| norėčiau galėti rašyti ne darbo ipconfig / all, kai forget darbo iki rytojaus! Ačiū, kad bandėte padėti me out you guys, very helpful indeed! |
|
| |||
| |||
| Heres jį cmd neveikia: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp C: \ Documents and Settings \ Administrator> ipconfig / all Windows IP konfigūravimas Host Name. . . . . . . . . . . . : Experien-3f6430 Pirminis DNS-priesagos. . . . . . . : Mazgo tipas. . . . . . . . . . . . : Nežinomas IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nėra WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nėra Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Adresą. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Taip Autoconfiguration įjungtas. . . . : Taip IP adresas. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Potinklio kaukė. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP adresas. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: E110% 4 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP serverio. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS Servers. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 Lizingas gauti. . . . . . . . . . : 03 Lapkritis 2008 17:13:35 Lease Expires. . . . . . . . . . : 04 November 2008 17:07:21 Ethernet adapter Local Area Connection: Žiniasklaida narėje. . . . . . . . . . . : Žiniasklaida atjungtas Aprašymas. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Šeimos Fast Eth ernet NIC Adresą. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Tunnel adapteris Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Adresą. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nėra IP adresas. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Default Gateway. . . . . . . . . : NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Išjungta Tunnel adapteris Automatic Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Automatinės Tunneling Pseudo-Interface Adresą. . . . . . . . . : C0-A8-02-41 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nėra IP adresas. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.65% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS Servers. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Išjungta |
|
| |||
| |||
| Citata:
|