![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, Иве реинсталлед прозори и само им проблема са мојим УиФи, имам осећај његове нешто радити са ДНС као кад кликнем поправим тврди да неће бити у могућности да то поправим и ја морамо скренути на мој радио усмјеривач и офф опет, а на мом другом рачунару приступ интернету је лепо било који идеја како Ја могу разврстати ово ико хвала, ће |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта тачно то мислиш по имате проблема, не можете приступити мрежи, или само на интернету? итд?
| |||
| |||
| жао не буде више специфичних, пре него што сам ја могао реинсталлед прозоре само прегледање интернета и ништа не би погрешно, у основи је све нормално, онда кад сам ја реинсталлед прозори се лако може повезати са бежичном мрежом моја и она ће остати повезани, али сваки ја донт знам око 30 мин - 1 сат не могу да прегледате интернет више само навика отворити уеб странице и сл им користећи најновију дривер за мој ПЦИ картица и покушао поново инсталирате управљачки програм неколико пута без помоћи |
|
| |||
| |||
| Тако то ради за 30минс до једног сата, а затим само цутс офф? чудно, ја не могу мислити на нешто учинити, СерверГуы ускоро би требао бити ту, он ће вероватно да зна како за шкрипац то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На рачунар, идите на Почетак -- Покренути - Унесите Цмд Унесите ипцонфиг / алл Кликните десним тастером миша, а затим кликните Изабери Све Затим притисните тастер ЕНТЕР То ће копирате податке у оставу система Уиндоус. Вратити се на овај форум и на нови одговор кликните десним тастером и изаберите Залепи Ако не можете доћи на форум о покварио рачунару, тада ћете морати да налепите га у Нотепад први, а затим га пренети преко неки други начин, а затим налепите га овде са другог рачунара. Информације које ће омогућити ми да дијагнозе ваш проблем даље. Могу ли покушати учинити једном кад ваш интернет ради, а једном када није? Такође сам премештен на овај тхреад Нетуоркинг форум.
|
| |||
| |||
| Имам неколико других ствари зелим вам да урадите: Када се појави на интернету престати да раде, можете ићи на Почетак -- Покренути - Унесите Цмд Затим укуцајте пинг 66.102.9.104 Реци ми да ли је пинг је враћен успешно. Ако то успешно враћа, учинити исто, али овај пут у тип пинг ууу.гоогле.цо.ук И опет ми рећи шта он каже.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ја озбиљно сумњам кад интернет није радно Пинг ће се вратити као што ја не могу приступити уеб сајту на непаран ствар је ипак да приликом коришћења БитТоррент већ успостављена веза ће остати све док не Искљу? Ите раде, онда они не могу поново Хересу моја кад ипцонфиг интернет ради: Мицрософт Уиндоус КСП [Версион 5/1/2600] (Ц) Цопыригхт 1985-2001 Мицрософт Цорп Уиндоус ИП Цонфигуратион Хост Наме. . . . . . . . . . . . : Експериен-3ф6430 Примарни ДНС суфикс. . . . . . . : Врста чвор. . . . . . . . . . . . : Ункноун ИП Роутинг омогућена. . . . . . . . : Не УИНС Проксы омогућена. . . . . . . . : Не Етхернет адаптер Лоцал Ареа Цоннецтион: Медиа Стате. . . . . . . . . . . : Медији прекинуте Десцриптион. . . . . . . . . . . : Реалтек РТЛ8139/810кс породице Брзи ЕТХ ернет НИЦ Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-15-Ф2-51-4А-42 Етхернет адаптер Уирелесс Нетуорк Цоннецтион: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Белкин 802.11г Уирелесс Цард Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-11-50-ДД-10-Е1 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Да Аутоцонфигуратион енаблед. . . . : Да ИП адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Субнет Маск. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 ИП адреса. . . . . . . . . . . . : Фе80:: 211:50 фф: федд: е110% 11 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : 192.168.2.1 ДХЦП Сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 ДНС сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 фец0: 0:0: фффф:: 1% 1 фец0: 0:0: фффф:: 2% 1 фец0: 0:0: фффф:: 3% 1 Закуп добијени. . . . . . . . . . : 02. новембар 2008 17:19:51 Закуп истекне. . . . . . . . . . : 03. новембар 2008 17:19:51 Туннел адаптер Тередо тунелирање Псеудо-Интерфаце: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Тередо тунелоградња Псеудо-Интерфаце Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-00-Ф4-ЦА-Б1-69-А9-68 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Не ИП адреса. . . . . . . . . . . . : 2001:0: д5ц7: а2ца: 0: ф4ца: б169: а968 ИП адреса. . . . . . . . . . . . : Фе80:: фффф: фффф: фффд% 6 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . ::: НетБИОС путем ТЦПИП. . . . . . . . : Дисаблед Туннел адаптер Аутоматиц тунелирање Псеудо-Интерфаце: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Аутоматиц тунелирање Псеудо-Интерфаце Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . : Ц0-А8-02-40 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Не ИП адреса. . . . . . . . . . . . : Фе80:: 5ефе: 192.168.2.64% 2 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : ДНС сервери. . . . . . . . . . . : Фец0: 0:0: фффф:: 1% 1 фец0: 0:0: фффф:: 2% 1 фец0: 0:0: фффф:: 3% 1 НетБИОС путем ТЦПИП. . . . . . . . : Дисаблед |
|
| |||
| |||
| ја би требао бити у стању написати нерадни ипцонфиг / алл онда када није радно бы сутра! хвала за тежак за помоћ мене вањска страна те момачки, штавише врло корисно! |
|
| |||
| |||
| Хересу у цмд то не ради: Мицрософт Уиндоус КСП [Версион 5/1/2600] (Ц) Цопыригхт 1985-2001 Мицрософт Цорп Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Администратор> ипцонфиг / алл Уиндоус ИП Цонфигуратион Хост Наме. . . . . . . . . . . . : Експериен-3ф6430 Примарни ДНС суфикс. . . . . . . : Врста чвор. . . . . . . . . . . . : Ункноун ИП Роутинг омогућена. . . . . . . . : Не УИНС Проксы омогућена. . . . . . . . : Не Етхернет адаптер Уирелесс Нетуорк Цоннецтион: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Белкин 802.11г Уирелесс Цард Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-11-50-ДД-10-Е1 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Да Аутоцонфигуратион енаблед. . . . : Да ИП адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Субнет Маск. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 ИП адреса. . . . . . . . . . . . : Фе80:: 211:50 фф: федд: е110% 4 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : 192.168.2.1 ДХЦП Сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 ДНС сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 фец0: 0:0: фффф:: 1% 1 фец0: 0:0: фффф:: 2% 1 фец0: 0:0: фффф:: 3% 1 Закуп добијени. . . . . . . . . . : 03. новембар 2008 17:13:35 Закуп истекне. . . . . . . . . . : 04. новембар 2008 17:07:21 Етхернет адаптер Лоцал Ареа Цоннецтион: Медиа Стате. . . . . . . . . . . : Медији прекинуте Десцриптион. . . . . . . . . . . : Реалтек РТЛ8139/810кс породице Брзи ЕТХ ернет НИЦ Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-15-Ф2-51-4А-42 Туннел адаптер Тередо тунелирање Псеудо-Интерфаце: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Тередо тунелоградња Псеудо-Интерфаце Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . : ФФ-ФФ-ФФ-ФФ-ФФ-ФФ-ФФ-ФФ ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Не ИП адреса. . . . . . . . . . . . : Фе80:: фффф: фффф: фффд% 6 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : НетБИОС путем ТЦПИП. . . . . . . . : Дисаблед Туннел адаптер Аутоматиц тунелирање Псеудо-Интерфаце: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Аутоматиц тунелирање Псеудо-Интерфаце Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . : Ц0-А8-02-41 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Не ИП адреса. . . . . . . . . . . . : Фе80:: 5ефе: 192.168.2.65% 2 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : ДНС сервери. . . . . . . . . . . : Фец0: 0:0: фффф:: 1% 1 фец0: 0:0: фффф:: 2% 1 фец0: 0:0: фффф:: 3% 1 НетБИОС путем ТЦПИП. . . . . . . . : Дисаблед |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УиФи екстремлеы спор на једном рачунару - Уиндоус 7 | лаптопбарн | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 5. јуна 2009 04:12 |
| Помоћ Адсл2 Уифи Проблеми | ЗАГ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 14 април 2009 02:35 |
| Проблеми Спајање на Уифи на раду на Нетбоок | невини | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 8 | 7 април 2009 06:46 |
| Уифи лозинку проблеми | мдмццоубреы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 4 април 2009 18:19 |
| Уиндоус КСП Про пријава проблема | схукокаи | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 19 јануар 2008 19:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |