![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba, Ive adil, i-si olarak DNS ile yapacak olan bir duygu tıkladığımda onarım onu tamir ve i ve tekrar kapatma benim kablosuz yönlendirici çevirmek zorunda edemeyecek iddia, pencereler ve benim wifi im karşılaştığınız sorunları yeniden ise benim diğer bilgisayar internet erişimi herhangi bir fikir Bunu nasıl sıralayabilirsiniz herkes gayet iyi teşekkürler, wil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam olarak ne demek istiyorsunuz sizin sorunlarınız varsa veya sadece internet ağı erişemiyorum? etc?
| |||
| |||
| daha spesifik olmak için değil, önce i yeniden pencere Üzgünüm sadece internet göz verebilir ve yanlış gideceğini şey, temelde her şey, daha sonra normal olarak ne zaman i kolayca benim kablosuz ağa bağlanabilir ve Windows i yeniden ama bağlı kalacak her i dont 30 dakika - 1 saat Bilmem artık sadece web sayfaları vb im benim pci için en güncel sürücüyü kullanarak kartı açık alışkanlık ve İnternet göz değil birkaç kez boşuna de sürücü yeniden denedi |
|
| |||
| |||
| Böylece bir saat 30mins, sonra eser sadece keserek? garip, yapmam gereken bir şey düşünemiyorum, ServerGuy yakında burada, muhtemelen nasıl düzeltmek için bilecek olmalıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilgisayarda, gidin Başlatmak -- Çalıştırmak - Tip CMD Türü ipconfig / all Sağ tıklayın ve tıklayın Tümünü Seç ENTER tuşuna basın , Windows panoya bilgileri kopyalanır. Bu forumun gelin ve yeni bir cevap sağ tıklayın ve Yapıştır Eğer forumun üzerine kırık bilgisayarda elde edilemezse, öncelikle, Not Defteri sonra başka bir yoldan karşıdan karşıya, daha sonra transfer burada başka bir bilgisayardan yapıştırın yapıştırın gerekir. Bu bilgiler beni daha da sorunu teşhis sağlar. Bir kez ne zaman internet çalışıyor, bunun için zaman ve bir kez değil deneyebilir miyim? Ayrıca Ağ foruma bu thread taşındık.
|
| |||
| |||
| Ben yapmak istediğim birkaç şey var: Zaman internet durmasına, sen gidip görünüyor Başlatmak -- Çalıştırmak - Tip CMD Sonra yazın ping 66.102.9.104 Olup Ping başarıyla döndürülür söyle. Eğer geri başarıyla geliyor ama bu kez tip aynı şeyi Ping www.google.co.uk Ve tekrar ne diyor bana.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| i ciddi şekilde internet isnt i web sayfalarını tek şey erişemez olarak dönecektir ping çalışma olsa kadar çekin o zaman çalışma kalacak, daha sonra yeniden can't bittorrent zaten bağlantılar kurduk kullanıyor şüphe benim ipconfig heres zaman internet çalışıyor: Microsoft Windows XP [Sürüm 5/1/2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp Windows IP Yapılandırma Host Name. . . . . . . . . . . . : Experien-3f6430 Birincil DNS soneki. . . . . . . : Düğüm Türü. . . . . . . . . . . . : Bilinmiyor IP Yönlendirme Etkin. . . . . . . . : Hayır Proxy Etkin WINS. . . . . . . . : Hayır Ethernet bağdaştırıcı Yerel Ağ Bağlantısı: Medya Devlet. . . . . . . . . . . : Medya kesilir Tanımı. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Aile Hızlı ETH ernet NIC Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Ethernet bağdaştırıcı Kablosuz Ağ Bağlantısı: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Kablosuz Kart Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Evet Otomatik Yapılandırma Etkin. . . . : Evet IP Adresi. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP Adresi. . . . . . . . . . . . : FE80:: 211:50 ff: fedd: E110% 11 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 Elde edilen kira. . . . . . . . . . : 02 November 2008 17:19:51 Lease Expires. . . . . . . . . . : 03 November 2008 17:19:51 Tünel bağdaştırıcısı Teredo Tünel Psödo-Arayüz: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Teredo Tünel Pseudo-Interface Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-00-F4-CA-B1-69-A9-68 Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Hayır IP Adresi. . . . . . . . . . . . : 2001:0: d5c7: a2ca: 0: f4ca: b169: a968 IP Adresi. . . . . . . . . . . . : Fe80:: FFFF: FFFF: fffd% 6 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . ::: Tcpip üzerinden NetBIOS. . . . . . . . : Engelli Tünel bağdaştırıcısı Otomatik Tünel Sözde Arayüz: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Otomatik Tünel Pseudo-Interface Fiziksel Adres. . . . . . . . . : C0-A8-02-40 Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Hayır IP Adresi. . . . . . . . . . . . : FE80:: 5efe: 192.168.2.64% 2 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 Tcpip üzerinden NetBIOS. . . . . . . . : Engelli |
|
| |||
| |||
| i-çalışma ipconfig / all yarın çalışma zaman isnt olmayan bir post gerekir! sana çocuklar bana yardım çalıştığınız için teşekkür, gerçekten çok yararlı! |
|
| |||
| |||
| çalışma bunu cmd değil heres: Microsoft Windows XP [Sürüm 5/1/2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp C: \ Documents and Settings \ Administrator> ipconfig / all Windows IP Yapılandırma Host Name. . . . . . . . . . . . : Experien-3f6430 Birincil DNS soneki. . . . . . . : Düğüm Türü. . . . . . . . . . . . : Bilinmiyor IP Yönlendirme Etkin. . . . . . . . : Hayır Proxy Etkin WINS. . . . . . . . : Hayır Ethernet bağdaştırıcı Kablosuz Ağ Bağlantısı: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Kablosuz Kart Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Evet Otomatik Yapılandırma Etkin. . . . : Evet IP Adresi. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP Adresi. . . . . . . . . . . . : FE80:: 211:50 ff: fedd: E110% 4 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 Elde edilen kira. . . . . . . . . . : 03 November 2008 17:13:35 Lease Expires. . . . . . . . . . : 04 November 2008 17:07:21 Ethernet bağdaştırıcı Yerel Ağ Bağlantısı: Medya Devlet. . . . . . . . . . . : Medya kesilir Tanımı. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Aile Hızlı ETH ernet NIC Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Tünel bağdaştırıcısı Teredo Tünel Psödo-Arayüz: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Teredo Tünel Pseudo-Interface Fiziksel Adres. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Hayır IP Adresi. . . . . . . . . . . . : Fe80:: FFFF: FFFF: fffd% 6 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : Tcpip üzerinden NetBIOS. . . . . . . . : Engelli Tünel bağdaştırıcısı Otomatik Tünel Sözde Arayüz: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Otomatik Tünel Pseudo-Interface Fiziksel Adres. . . . . . . . . : C0-A8-02-41 Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Hayır IP Adresi. . . . . . . . . . . . : FE80:: 5efe: 192.168.2.65% 2 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 Tcpip üzerinden NetBIOS. . . . . . . . : Engelli |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
|
| Bookmarks |