![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| привіт, Ive просто перевстановити Windows і І., які мають проблеми з Wi-Fi, у мене є відчуття своєї щось робити з DNS, коли я натискаю ремонту вона стверджує, що не зможете відновити її, і я повинен звернути свою бездротового маршрутизатора і вимикається знову, а на інші мої доступу до Інтернету комп'ютера штрафу будь-якої ідеї, як можна сортувати цьому нікому спасибі, Віль |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що саме ви маєте на увазі під вас виникли проблеми, ви не можете отримати доступ до мережі, або просто в інтернеті? і т.д.?
| |||
| |||
| жаль не більш конкретних, перш ніж я перевстановити Windows Я міг би просто бродити по інтернету і нічого не помилимося, в основному все було нормально, потім, коли я перевстановити Windows і може легко підключатися до бездротової мережі і він буде залишатися на зв'язку, але я кожен Dont знаємо про 30 хв - 1 години я не можу переглядати Інтернет більше це просто звичай відкривати веб-сторінки тощо чату з використанням самих поточного драйвера для PCI-картки і намагалися перевстановити драйвер кілька разів без будь-яких скористатися |
|
| |||
| |||
| Таким він працює на 30mins до години, а потім просто відключає? Дивно, але я не можу думати про що-небудь, ServerGuy повинні бути тут найближчим часом, він, напевно, знаєте, як це можна виправити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На комп'ютері, перейдіть до Початок -- Тікати - Введіть CMD Введіть IPCONFIG / ALL Клацніть правою кнопкою миші і виберіть Обрати всіх Натисніть клавішу ENTER Це буде копіювати інформацію в буфер обміну Windows. Повернутися до розгляду цього форуму і в новій правою кнопкою і виберіть відповідь Вставити Якщо ви не можете отримати на форумі з розбитим комп'ютером, то вам потрібно буде вставити його в блокноті, а потім передавати його по деяким іншим способом, а потім вставте його сюди з іншого комп'ютера. Ця інформація дозволить мені діагностувати Вашу проблему. Можна спробувати зробити це один раз, коли ваш Інтернет працює, і одного разу, коли це не так? Крім того, я переїхав цієї теми на форумі мереж.
|
| |||
| |||
| У мене дещо інші речі, які я хотів би вас зробити: Коли інтернет з'явиться припинити роботу, ти можеш ходити в Початок -- Тікати - Введіть CMD Потім введіть Ping 66.102.9.104 Скажіть чи пінг повертається успішно. Якщо він повертається успішно, зробити те ж саме, але на цей раз типу в Ping www.google.co.uk І ще скажи мені, що він говорить.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я серйозно сумніваюся, коли Інтернет хіба робочих пінг повернеться, тому що не можете отримати доступ до веб-сторінок Дивно те, що, хоча при використанні завантаження вже встановлених з'єднань залишиться робітником, поки вони не відключити, то вони не можуть відновити Херес мій Ipconfig коли Інтернет працює: Microsoft Windows XP [Версія 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. Windows IP Configuration Ім'я комп'ютера. . . . . . . . . . . . : Які відчувають 3f6430 Primary над DNS-суфікс. . . . . . . : Тип вузла. . . . . . . . . . . . : Невідомо IP-маршрутизація включена. . . . . . . . : Ні WINS-проксі включений. . . . . . . . : Ні Ethernet адаптера локальної мережі: Медіа держави. . . . . . . . . . . : Відключений Опис. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Сім'я Fast Eth ernet NIC Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Ethernet адаптером безпровідного мережевого підключення: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Так Маска підмережі. . . . : Так IP-адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Маска підмережі. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP-адреса. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 FF: fedd: 11% E110 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP-сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS-сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 Оренда отримана. . . . . . . . . . : 02 November 2008 17:19:51 Оренда закінчується. . . . . . . . . . : 03 листопада 2008 17:19:51 Тунельний адаптер Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-00-F4-CA-B1-69-A9-68 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Ні IP-адреса. . . . . . . . . . . . : 2001:0: d5c7: a2ca: 0: f4ca: B169: A968 IP-адреса. . . . . . . . . . . . : Fe80:: FFFF:: FFFD 6% Default Gateway. . . . . . . . . ::: NetBIOS над TCP / IP. . . . . . . . : Інваліди Тунельний адаптер Automatic Tunneling Pseudo-Interface: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Automatic Tunneling Pseudo-Interface Фізична адреса. . . . . . . . . : C0-A8-02-40 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Ні IP-адреса. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.64% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS-сервери. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 NetBIOS над TCP / IP. . . . . . . . : Інваліди |
|
| |||
| |||
| Я повинен мати можливість відправляти неробочі Ipconfig / Всі коли вона хіба робочий завтра! Дякуємо за те, щоб допомогти мені з вас, хлопці, справді дуже корисно! |
|
| |||
| |||
| Херес CMD цього не працює: Microsoft Windows XP [Версія 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C: \ Documents і Settings \ Администратор> IPCONFIG / ALL Windows IP Configuration Ім'я комп'ютера. . . . . . . . . . . . : Які відчувають 3f6430 Primary над DNS-суфікс. . . . . . . : Тип вузла. . . . . . . . . . . . : Невідомо IP-маршрутизація включена. . . . . . . . : Ні WINS-проксі включений. . . . . . . . : Ні Ethernet адаптером безпровідного мережевого підключення: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless Card Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Так Маска підмережі. . . . : Так IP-адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Маска підмережі. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP-адреса. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 FF: fedd: E110% 4 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP-сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS-сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 Оренда отримана. . . . . . . . . . : 03 листопада 2008 17:13:35 Оренда закінчується. . . . . . . . . . : 04 November 2008 17:07:21 Ethernet адаптера локальної мережі: Медіа держави. . . . . . . . . . . : Відключений Опис. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Сім'я Fast Eth ernet NIC Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Тунельний адаптер Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Фізична адреса. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF DHCP включений. . . . . . . . . . . : Ні IP-адреса. . . . . . . . . . . . : Fe80:: FFFF:: FFFD 6% Default Gateway. . . . . . . . . : NetBIOS над TCP / IP. . . . . . . . : Інваліди Тунельний адаптер Automatic Tunneling Pseudo-Interface: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Automatic Tunneling Pseudo-Interface Фізична адреса. . . . . . . . . : C0-A8-02-41 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Ні IP-адреса. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.65% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS-сервери. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: FFFF:: 1% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 2% 1 fec0: 0:0: FFFF:: 3% 1 NetBIOS над TCP / IP. . . . . . . . : Інваліди |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| WiFi extremley повільним на одному комп'ютері - Windows 7 | laptopbarn | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 5 червня 2009 04:12 |
| Допомога ADSL2 Wifi Проблеми | Заг | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 14 квітня 2009 02:35 |
| Проблеми при підключенні до Wi-Fi при роботі на Netbook | невинний | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 7 квітня 2009 06:46 |
| Проблеми Wifi пароля | mdmccoubrey | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 4 квітня 2009 18:19 |
| Windows XP Pro проблем входу в систему | shukokai | Операційні системи Windows | 11 | 19 січня 2008 19:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |