![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Получавам 20 Mbps през кабелна мрежа. през безжична получавам само 10MBPS. е, че е нормално или има нещо нередно с безжичен маршрутизатор. благодарности, |
|
| |||
| |||
| зависи от много фактори ... разстояние, електронните "шум" в дома си или област, и пречки между вас и вашия рутер. Сега, ако сте се макс сигнал и отлична здравина и той ви казва ли са най-високата ставка за безжична връзка може да каже 54MBps това, че е вашето върховете и други фактори може да бъде най играят. Отговорна безжична е малко по-бавен, отколкото жични тесни граници. Но играта на безжични и аз все още правя добре. Но аз ще отида жични, ако скоростта е от решаващо значение, които предприема всички неизвестни, които могат да въвеждат безжична. Пример-аз съм на единия край на къщата ми рутер е от другата-I могат да имат една минута 54Mbps и 24Mbps следващия ... Имам проверяват нещата и това е моят квартал. Имам доста съседи с безжична заедно с разстоянието и всеки друг фактор там. Предполагам въпроса ви оставя изложени прекалено много променливи, за да отговорите с недвижими точност затова дадох някои идеи за работа с .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Всъщност, макар че в повечето случаи правото си, в продължение на дълго разстояние безжична понякога може да е бърз, макар и рядко. Знам, че не помагат особено, аз просто мислех Бих кажа Моята система: FordyPC
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Добави безжичен рутер към кабелна мрежа? | atorres0506 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 19-ти ноември, 2009 08:43 |
| Кабелен интернет връзка към безжичен рутер проблем ... | hiphoprap | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 18-ти октомври 2009 год 12:01 |
| Belkin N безжичен маршрутизатор с Comcast широколентови - Безжичен скорост заявка | tlh44 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 8 юни 2009 02:43 |
| Router проблем - Wired глоба не Безжичен | Numbnuts | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 24 май 2009 г. 05:54 |
| Нещо Wired от моя Router не работи? И все пак, безжичен интернет е? Моля, помогнете! | LegendaryFire | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 22 май 2009 г. 19:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |