menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Wired vs Wireless Router Speed / výkon

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 06:23
Nový člen skupiny

Default Wired vs Wireless Router Speed / výkon

Dostávám 20 Mbps přes kabelové sítě. přes bezdrátovou dostanu pouze 10MBPS. je to normální nebo je něco špatně s bezdrátový směrovač.
díky,
Old 4. července 2009, 07:53
Nový člen skupiny

závisí na mnoha faktorech ... dálku, elektronické "hluku" ve svém domovském nebo v oblasti, a překážky mezi vámi a vaším routerem. Nyní, pokud jste získali max signálu a vynikající pevnost a řekne vám, že jste na té nejvyšší sazba bezdrátové připojení může dát 54Mbps pak řekl, že to vaše topy a dalších faktorů, které mohou být ve hře. Celkově bezdrátové je trochu pomalejší než drátové zblízka. Ale hra bezdrátový a já stále ještě v pořádku. Ale já bych jít wired když rychlost je rozhodující, že se všechny neznámých že bezdrátové může přinést. Příklad-já jsem na jednom konci domu můj router je na druhé straně-I může mít 54Mbps jednu minutu a 24Mbps další ... Musím zkontrolovat věci a je to mé okolí. Mám hodně sousedů s bezdrátovým spolu s dálku a každý druhý faktor tam.
Myslím, že vaše otázka nechává příliš mnoho proměnných, které mají odpovídat s žádnou skutečnou přesnost tak jsem dal nějaké nápady, jak pracovat s ....
Old 4. července 2009, 12:48
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal truck3r View Post
pokud je kritická rychlost je [kabelové sítě] bere všechny neznámých, že bezdrátové může přinést.

Vlastně, i když ve většině případů vaše práva, na delší vzdálenost bezdrátové někdy může být rychlejší, i když jen zřídka.

Vím, že se nijak zvlášť pomoct, jsem myslel bych řekl
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přidat Wireless Router pro kabelové sítě? atorres0506 Sítě, Modemy & VoIP 1 19.listopadu 2009 08:43
Kabelové připojení k Internetu pro bezdrátový směrovač problém ... hiphoprap Sítě, Modemy & VoIP 1 18.října 2009 12:01
Belkin N bezdrátový router s Comcast širokopásmové - Wireless rychlosti dotazu tlh44 Sítě, Modemy & VoIP 1 8 června 2009 02:43
Router problém - Drátové Bezdrátové pokuty není Numbnuts Sítě, Modemy & VoIP 2 24. květen 2009 05:54
Drátové něco z mé Router nefunguje? Přesto, Bezdrátový internet je? Prosím pomozte! LegendaryFire Sítě, Modemy & VoIP 3 22. května 2009 19:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.