![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dostávám 20 Mbps přes kabelové sítě. přes bezdrátovou dostanu pouze 10MBPS. je to normální nebo je něco špatně s bezdrátový směrovač. díky, |
|
| |||
| |||
| závisí na mnoha faktorech ... dálku, elektronické "hluku" ve svém domovském nebo v oblasti, a překážky mezi vámi a vaším routerem. Nyní, pokud jste získali max signálu a vynikající pevnost a řekne vám, že jste na té nejvyšší sazba bezdrátové připojení může dát 54Mbps pak řekl, že to vaše topy a dalších faktorů, které mohou být ve hře. Celkově bezdrátové je trochu pomalejší než drátové zblízka. Ale hra bezdrátový a já stále ještě v pořádku. Ale já bych jít wired když rychlost je rozhodující, že se všechny neznámých že bezdrátové může přinést. Příklad-já jsem na jednom konci domu můj router je na druhé straně-I může mít 54Mbps jednu minutu a 24Mbps další ... Musím zkontrolovat věci a je to mé okolí. Mám hodně sousedů s bezdrátovým spolu s dálku a každý druhý faktor tam. Myslím, že vaše otázka nechává příliš mnoho proměnných, které mají odpovídat s žádnou skutečnou přesnost tak jsem dal nějaké nápady, jak pracovat s .... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Vlastně, i když ve většině případů vaše práva, na delší vzdálenost bezdrátové někdy může být rychlejší, i když jen zřídka. Vím, že se nijak zvlášť pomoct, jsem myslel bych řekl |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přidat Wireless Router pro kabelové sítě? | atorres0506 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 19.listopadu 2009 08:43 |
| Kabelové připojení k Internetu pro bezdrátový směrovač problém ... | hiphoprap | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 18.října 2009 12:01 |
| Belkin N bezdrátový router s Comcast širokopásmové - Wireless rychlosti dotazu | tlh44 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8 června 2009 02:43 |
| Router problém - Drátové Bezdrátové pokuty není | Numbnuts | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 24. květen 2009 05:54 |
| Drátové něco z mé Router nefunguje? Přesto, Bezdrátový internet je? Prosím pomozte! | LegendaryFire | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 22. května 2009 19:31 |
| Thread Nástroje | |
| |