μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Ενσύρματη vs Wireless Router Speed / απόδοσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 06:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ενσύρματη vs Wireless Router Speed / απόδοσης

Έχω 20 Mbps πάνω από το ενσύρματο δίκτυο. πάνω από το ασύρματο έχω μόνο 10Mbps. είναι ότι η κανονική ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ασύρματο δρομολογητή.
ευχαριστώ,
Old 4 Ιουλίου 2009, 07:53
Νέο Μέλος Ομάδα

εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ... απόσταση, η ηλεκτρονική "θόρυβος" στο σπίτι σας ή την περιοχή, και τα εμπόδια ανάμεσα σε σας και σας δρομολογητή. Τώρα, αν έχετε το μέγιστο σήμα και εξαιρετική δύναμη και σας λέει ότι είστε στο υψηλότερο ποσοστό σύνδεσης του ασύρματου μπορεί να πει τότε ότι 54Mbps σας κορυφές και άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να είναι στο παιχνίδι. Συνολικά ασύρματο είναι λίγο πιο αργή από ενσύρματο σε μικρή απόσταση. Αλλά παιχνίδι ασύρματης και εξακολουθώ να το κάνετε καλά. Αλλά θα πάμε ενσύρματο, εφόσον η ταχύτητα είναι κρίσιμη λαμβάνει όλα τα ασύρματα αγνώστους που μπορεί να επιφέρει. Παράδειγμα-είμαι σε μια άκρη του σπιτιού μου router είναι από την άλλη-54Mbps που μπορώ να έχω ένα λεπτό και 24Mbps το επόμενο ... Έχω ελέγξει τα πράγματα και είναι στη γειτονιά μου. Έχω πολλά γείτονες με ασύρματο μαζί με την απόσταση και κάθε άλλο στοιχείο εκεί.
Μάλλον η ερώτησή σας αναφέρεται αφήνει πάρα πολλές μεταβλητές για να απαντήσει με ακρίβεια, ώστε να υπάρχει πραγματική σας έδωσα μερικές ιδέες για την εργασία με ....
Old 4 Ιουλίου 2009, 12:48
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας truck3r View Post
, εφόσον η ταχύτητα αυτή είναι κρίσιμη [ενσύρματη δικτύωση] λαμβάνει όλα τα ασύρματα αγνώστους που μπορεί να επιφέρει.

Στην πραγματικότητα, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις το δικαίωμα, σε μεγαλύτερη απόσταση ασύρματης μπορεί μερικές φορές να είναι πιο γρήγορα, αν και σπάνια.

Ξέρω ότι δεν βοηθούν ιδιαίτερα, απλά θα ήθελα να πω ότι

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προσθήκη Wireless Router στο ενσύρματο δίκτυο; atorres0506 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 19 Νοέμβρη 2009 08:43
Ενσύρματη σύνδεση στο Internet σε ένα Wireless Router πρόβλημα ... hiphoprap Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 18 Οκτώβρη 2009 12:01
Belkin Wireless Router N με Comcast ευρυζωνικών - Ασύρματη ταχύτητα αναζήτησης tlh44 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 8 Ιουν 2009 02:43
Router πρόβλημα - Ασύρματα Ενσύρματα προστίμου δεν Numbnuts Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 24η Μαΐου 2009 05:54
Οτιδήποτε Ενσύρματο από Router μου δεν λειτουργεί; Ωστόσο, Ασύρματη σύνδεση Internet; Please Help! LegendaryFire Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 22η Μαΐου 2009 19:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.