![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA dobiti 20 Mbps preko ožičen mrežu. preko bežične dobivam samo 10MBPS. je da je normalna ili je tu nešto krivo s bežični usmjerivač. hvala, |
|
| |||
| |||
| ovisi o mnogo čimbenika ... udaljenost, elektronski "buke" u svom domu ili području, kao i prepreke između vas i vašeg usmjerivača. Zato, ako ste uzimajući max signal i odlična čvrstoća i to vam se nalazite na najvišoj stopi bežična veza može dati 54MBps onda reci da to vaš vrhovima i drugi faktori mogu biti u igri. Sveukupno beľičnih je malo sporiji nego ožičen at close range. Ali sam i ja igru beľične još ok. Ali ja bih ići ožičen ako je kritična brzina bude potrebno iz svih unknowns beľične da može donijeti. Primjer-ja na jednom kraju kuće moj usmjerivač je na druge-ne mogu imati 54Mbps jednu minutu i 24Mbps sljedeći ... imam provjerene stvari i ovo mi je susjedstvo. Imam puno susjeda s beľične uz udaljenost i svaki drugi faktor unutra. Valjda Vaše pitanje izostavlja previše varijabli odgovoriti s bilo stvarne točnosti tako da sam vam dao neke ideje za rad s .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Zapravo, iako je u većini okolnosti vaše pravo, tijekom dužeg udaljenost bežičnog može ponekad biti brži, iako rijetko. Znam da nije osobito pomoći, samo sam mislila bih reći My System: FordyPC
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dodaj Wireless Router Wired na mreži? | atorres0506 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 19 studeni 2009 08:43 |
| Žičanu vezu na Internet na Bežični Usmjerivač problem ... | hiphoprap | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 18 listopad 2009 12:01 |
| Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit | tlh44 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. lipnja 2009 02:43 |
| Router problem - Wired Wireless nije u redu | Numbnuts | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 24. svibanj 2009 05:54 |
| Ništa od mojih Žičani Router ne radi? Ipak, Bežični internet je? Please help! | LegendaryFire | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 22. svibanj 2009 19:31 |
| Thread Tools | |
| |