kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Wired vs Wireless Router sebesség / teljesítmény

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 06:23
Új tag Csoport

Kapok 20 Mbps felett a vezetékes hálózat. a vezeték nélküli jutok csak 10Mbps. az, hogy normális vagy van-e valami baj van a vezeték nélküli routert.
köszönöm,
Old Július 4 2009, 07:53
Új tag Csoport

függ sok tényezőtől ... távolról, elektronikus "zaj" a saját, illetve a területen, és akadályok között, és ha az útválasztó. Most ha kapok max és a kiváló jel erőssége, és nem mondja, akkor a legmagasabb arány a vezeték nélküli kapcsolatot tud mondani 54Mbps majd, hogy van a tetején, és más tényezők is lehet játszani. Általános vezeték nélküli egy kicsit lassabb, mint a vezetékes közel. De vezeték nélküli játék, és én még mindig nem ok. De én nem megyek vezetékes, ha a sebesség kritikus vesz ki minden ismeretlen, hogy a vezeték nélküli hozhatnak. Példa-én az egyik végétől a ház az én router van a más-én is 54Mbps egy perc, és 24Mbps a következő ... van ellenőrizni a dolgokat, és ez az én környéken. Van egy csomó szomszédok vezeték nélküli mellett a távolság, és minden egyéb tényező van.
Azt hiszem a kérdést hagy túl sok változó, hogy választ adjon a valós pontosság úgy adtam neked néhány ötlet, hogy működjön együtt ....
Old Július 4 2009, 12:48
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by truck3r View Post
ha a sebesség kritikus azt [vezetékes hálózatba] az összes ismeretlen, hogy a vezeték nélküli hozhatnak.

Valójában, jóllehet a legtöbb esetben a jobb, hosszabb távolság wireless néha gyorsabb, de csak ritkán.

Tudom, hogy ez nem különösebben segít, csak gondoltam mondom
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.