![]() |
|
| |||
| |||
| אני מקבל 20 Mbps דרך רשת חוטית. מעל האלחוטית אני מקבל רק 10MBPS. זה נורמלי או האם יש משהו לא בסדר עם נתב אלחוטי. תודה, |
|
| |||
| |||
| תלוי הרבה גורמים ... המרחק, האלקטרונית "רעש" בביתך או באזור, וכן מכשולים בינך לבין הנתב שלך. עכשיו אם אתה מקבל את מקסימום עוצמת האות ו מעולה והוא אומר לך שאתה בחלק הגבוה ביותר של הדולר חיבור אלחוטי יכול לתת 54MBps אז אומרים את זה tops וגורמים נוספים ניתן לשחק בו. בסך הכל אלחוטי הוא קצת לאט יותר מאשר חוטית מטווח קרוב. אבל אני משחק אלחוטית ואני עדיין עושה אישור. אבל אני ילך חוטית אם המהירות היא קריטית לוקח את כל unknowns אלחוטית יכול להביא את זה. לדוגמה, אני על אחד בסופו של הנתב היא הבית שלי, מצד שני, אני יכול לקבל 54Mbps דקה ו 24Mbps הבא ... יש לי דברים בדק וזה השכונה שלי. יש לי הרבה שכנים עם אלחוטיות יחד עם המרחק וכל גורם אחר בו. אני מניח מותיר את השאלה שלך יותר מדי משתנים כדי לענות עם כל כך אמיתי דיוק יש לי כמה רעיונות נתן לך לעבוד עם .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
למעשה, למרות שברוב הנסיבות את הזכות, על פני יותר מרחק אלחוטיים יכולים לפעמים להיות מהירה יותר, אם כי לעתים רחוקות. אני יודע כי לא עוזרים במיוחד, רק חשבתי שאני רוצה לומר המערכת שלי: FordyPC
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הוסף אל חוטית נתב אלחוטי לרשת? | atorres0506 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 19 נובמבר 2009 08:43 |
| Wired חיבור לאינטרנט אלחוטי ל בעיה ... | hiphoprap | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 18 אוקטובר 2009 12:01 |
| נתב אלחוטי Belkin N comcast עם פס רחב - אלחוטי מהירות שאילתה | tlh44 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 8 יוני 2009 02:43 |
| הנתב בעיה - Wired אלחוטי לא בסדר | Numbnuts | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 24 מאי 2009 05:54 |
| כל דבר Wired הנתב שלי אינו פועל? אולם, האם אינטרנט אלחוטי? בבקשה הצילו! | LegendaryFire | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 22 מאי 2009 19:31 |
| שרשרת כלים | |
| |