![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gaunu 20 Mbps daugiau nei laidinio tinklo. per bevielio gaunu tik 10Mbps. kad įprastomis ar yra ten kažkas negerai su bevielis maršrutizatorius. ačiū, |
|
| |||
| |||
| priklauso nuo daugelio veiksnių, daug ... atstumas, elektroninės "Triukšmas" Jūsų namuose ar teritorijoje, ir kliūčių tarp jūsų ir jūsų maršrutizatorių. Dabar, jei jūs gaunate Max signalą ir puikios stiprumo ir jis jums pasakys jums yra didžiausios spartos ryšiu bevielis gali duoti 54Mbps pasakyti tada, kad jūsų viršūnių ir kitų veiksnių gali būti atkurti. Apskritai Wireless truputį lėčiau, nei laidinio artimos diapazone. Bet aš žaidimą bevielio ryšio ir aš vis dar ok. Bet norėčiau pereiti laidinio jeigu greitis yra lemiamas ji priima visus nežinomųjų, kad bevielio gali duoti. Pavyzdžiui, aš esu vieną pusę namo mano maršrutizatorius kita-galiu turėti 54Mbps vieną minutę ir 24Mbps Kitas ... Pavarčiau dalykų, ir jis mano kaimynai. Turiu kaimynų aikštelė, bevielis kartu su atstumo ir kiekvienas kitas veiksnys nėra. Manau, savo klausimą lapai per daug kintamųjų, kad atsakyti į bet realus tikslumas todėl aš jums keletą idėjų dirbti su .... |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tiesą sakant, nors daugeliu atvejų jūsų teisė, per ilgesnį atstumą belaidžio kartais galima greičiau, nors ir retai. Žinau, kad ne itin padeda, I just thought I'd say |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pridėti bevielis maršrutizatorius, prie laidinio tinklo? | atorres0506 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 19, 2009 08:43 |
| Laidinė interneto ryšys Wireless Router problem ... | hiphoprap | Networking, Modems & VoIP | 1 | 18 spalis 2009 12:01 |
| BELKIN N Wireless Router su Comcast plačiajuostis - bevielis greičio užklausą | tlh44 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 8 birželis 2009 02:43 |
| Router problema - Wired Wireless baudos nėra | Numbnuts | Networking, Modems & VoIP | 2 | Gegužė 24, 2009 05:54 |
| Nieko Laidinė iš mano maršrutizatorius nėra darbo? Tačiau, bevielis internetas? Please help! | LegendaryFire | Networking, Modems & VoIP | 3 | Gegužė 22, 2009 19:31 |
| Temos įrankiai | |
| |