mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Vadu vs Wireless Router Speed / Performance

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 06:23
New Member Group

Default Vadu vs Wireless Router Speed / Performance

Man 20 MBPS pa vadu tīklu. pa bezvadu man tikai 10Mbps. ir tas, ka normāla vai ir tur kaut kas nav kārtībā ar bezvadu maršrutētāju.
pateicība,
Old Jūlijs 4, 2009, 07:53
New Member Group

atkarīgs no daudziem faktoriem ... attāluma, elektroniskā "troksni", jūsu mājas vai teritorijā, un šķēršļus starp Jums un Jūsu maršrutētāju. Tagad, ja jūs saņemat max signālu un izcilu izturību, un tā stāsta jums Jums ir augstākais pieslēguma ātruma wireless var dot teikt 54Mbps tad šī ir jūsu pārsedzes un citi faktori varētu būt play. Kopumā bezvadu ir nedaudz lēnāks nekā vadu tuvu diapazonā. Bet es spēli bezvadu un man vēl ok. Bet es gribētu iet vadu, ja ātrums ir būtiska tā pieņem visus nezināmo, ka bezvadu var dot. Piemēram, es esmu viena gala māja mana router ir uz citu-es varu būt 54Mbps vienu minūti un 24Mbps nākamo ... Es pārbaudīju lietas, un tā ir mana apkārtne. Man ir kaimiņi daudz ar bezvadu kopā ar attālumu un visu citu faktoru, kas tur.
I guess jūsu jautājums lapas no ļoti daudziem mainīgajiem lielumiem, lai atbildētu uz jebkuru nekustamo precizitāti, tāpēc es jums dažas idejas, kā strādāt ar ....
Old Jūlijs 4, 2009, 12:48
Donors Group

Quote:
Originally Posted by truck3r View Post
ja ātrums ir kritiski svarīgi tas [kabeļu tīklu] izņem visu nezināmo, ka bezvadu var dot.

Faktiski, lai gan vairumā gadījumu jūsu tiesības pār Lielākos attālumos bezvadu dažkārt var tikt ātrāk, reti gan.

Es zinu, ka tas nav īpaši palīdzēt, es tikai domāju, es teiktu
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.