menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Wired vs Wireless Router Speed / výkon

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 06:23
Nový člen skupiny

Default Wired vs Wireless Router Speed / výkon

Dostávám 20 Mbps cez káblové siete. cez bezdrôtovú dostanu len 10Mbps. je to normálne, alebo je niečo zle s bezdrôtový smerovač.
vďaka,
Old 4. júla 2009, 07:53
Nový člen skupiny

závisí na mnohých faktoroch ... diaľku, elektronické "hluku" vo svojom domovskom alebo v oblasti, a prekážky medzi vami a vaším routerem. Teraz, ak ste získali max signálu a vynikajúca pevnosť a povie vám, že ste na tej najvyššej sadzba bezdrôtové pripojenie môže dať 54Mbps potom povedal, že to vaše topy a ďalších faktorov, ktoré môžu byť v hre. Celkovo bezdrôtové je trochu pomalší ako drôtové zblízka. Ale hra bezdrôtový a já ešte stále v poriadku. Ale já bych ísť wired keď rýchlosť je rozhodujúce, že sa všetky neznámych že bezdrôtové môže priniesť. Príklad-já jsem na jednom konci domu môj router je na druhej strane-I môže mať 54Mbps jednu minútu a 24Mbps ďalšie ... Musím skontrolovať veci a je to moje okolie. Mám veľa susedov s bezdrôtovým spolu s diaľku a každý druhý faktor tam.
Myslím, že vaša otázka necháva príliš veľa premenných, ktoré majú zodpovedať s žiadnu skutočnú presnosť tak som dal nejaké nápady, ako pracovať s ....
Old 4. júla 2009, 12:48
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal truck3r View Post
ak je kritická rýchlosť je [káblové siete] berie všetky neznámych, že bezdrôtové môže priniesť.

Vlastne, aj keď vo väčšine prípadov vaše práva, na dlhšiu vzdialenosť bezdrôtové niekedy môže byť rýchlejší, aj keď len zriedka.

Viem, že sa nijak zvlášť pomoct, som myslel bych řekl
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pridať Wireless Router pre káblové siete? atorres0506 Siete, Modemy & VoIP 1 19. november 2009 08:43
Káblové pripojenie na Internet pre bezdrôtový smerovač problém ... hiphoprap Siete, Modemy & VoIP 1 18.října 2009 12:01
Belkin N bezdrôtový router s Comcast širokopásmové - Wireless rýchlosti dotazu tlh44 Siete, Modemy & VoIP 1 8 júna 2009 02:43
Router problém - Drôtové Bezdrôtové pokuty nie je Numbnuts Siete, Modemy & VoIP 2 24. máj 2009 05:54
Drátové niečo z mojej Router nefunguje? Napriek tomu, Bezdrôtový internet je? Prosím pomôžte! LegendaryFire Siete, Modemy & VoIP 3 22. mája 2009 19:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.