![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dostávám 20 Mbps cez káblové siete. cez bezdrôtovú dostanu len 10Mbps. je to normálne, alebo je niečo zle s bezdrôtový smerovač. vďaka, |
|
| |||
| |||
| závisí na mnohých faktoroch ... diaľku, elektronické "hluku" vo svojom domovskom alebo v oblasti, a prekážky medzi vami a vaším routerem. Teraz, ak ste získali max signálu a vynikajúca pevnosť a povie vám, že ste na tej najvyššej sadzba bezdrôtové pripojenie môže dať 54Mbps potom povedal, že to vaše topy a ďalších faktorov, ktoré môžu byť v hre. Celkovo bezdrôtové je trochu pomalší ako drôtové zblízka. Ale hra bezdrôtový a já ešte stále v poriadku. Ale já bych ísť wired keď rýchlosť je rozhodujúce, že sa všetky neznámych že bezdrôtové môže priniesť. Príklad-já jsem na jednom konci domu môj router je na druhej strane-I môže mať 54Mbps jednu minútu a 24Mbps ďalšie ... Musím skontrolovať veci a je to moje okolie. Mám veľa susedov s bezdrôtovým spolu s diaľku a každý druhý faktor tam. Myslím, že vaša otázka necháva príliš veľa premenných, ktoré majú zodpovedať s žiadnu skutočnú presnosť tak som dal nejaké nápady, ako pracovať s .... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vlastne, aj keď vo väčšine prípadov vaše práva, na dlhšiu vzdialenosť bezdrôtové niekedy môže byť rýchlejší, aj keď len zriedka. Viem, že sa nijak zvlášť pomoct, som myslel bych řekl |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pridať Wireless Router pre káblové siete? | atorres0506 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 19. november 2009 08:43 |
| Káblové pripojenie na Internet pre bezdrôtový smerovač problém ... | hiphoprap | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 18.října 2009 12:01 |
| Belkin N bezdrôtový router s Comcast širokopásmové - Wireless rýchlosti dotazu | tlh44 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 8 júna 2009 02:43 |
| Router problém - Drôtové Bezdrôtové pokuty nie je | Numbnuts | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 24. máj 2009 05:54 |
| Drátové niečo z mojej Router nefunguje? Napriek tomu, Bezdrôtový internet je? Prosím pomôžte! | LegendaryFire | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 22. mája 2009 19:31 |
| Thread Tools | |
| |