мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Уиред вс Спеед Уирелесс Роутер / Перформанце

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 06:23
Нови члан групе

ЈА добити 20 Мбпс преко ожичен мрежу. преко бежичне добијам само 10МБПС. је да је нормална или је ту нешто криво са радио усмјеривач.
хвала,
Old 4. јули 2009, 07:53
Нови члан групе

зависи о много фактора ... удаљеност, електронски "буке" у свом дому или подручју, као и препреке између вас и вашег усмерива. Зато, ако сте узимајући макс сигнал и одлична чврстоћа и то вам се налазите на највишем стопи бежична веза може да да 54МБпс онда реци да то ваш врховима и други фактори могу бити у игри. Свеукупно бел̌ичних је мало спорији него ожичен ат цлосе ранге. Али сам и ја игру бел̌ичне још ок. Али ја бих ићи ожичен ако је критична брзина буде потребно из свих ункноунс бел̌ичне да може да донесе. Пример-ја на једном крају куће мој усмјеривач је на друге-не могу да имају 54Мбпс једну минуту и 24Мбпс следећи ... имам проверене ствари и ово ми је комшилук. Имам пуно суседа са бел̌ичне уз удаљеност и сваки други фактор унутра.
Ваљда своје питање изоставља превише променљивих одговорити са било стварне тачности тако да сам вам дао неке идеје за рад са ....
Old 4. јули 2009, 12:48
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы труцк3р View Post
ако је брзина критична то [ожичен умрежавање] узму све ункноунс да бел̌ичне може да донесе.

Заправо, иако је у већини околности ваше право, током дужег растојање бежичног може понекад бити бржи, иако ретко.

Знам да није нарочито помоћи, само сам мислила бих рећи
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц