![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА добити 20 Мбпс преко ожичен мрежу. преко бежичне добијам само 10МБПС. је да је нормална или је ту нешто криво са радио усмјеривач. хвала, |
|
| |||
| |||
| зависи о много фактора ... удаљеност, електронски "буке" у свом дому или подручју, као и препреке између вас и вашег усмерива. Зато, ако сте узимајући макс сигнал и одлична чврстоћа и то вам се налазите на највишем стопи бежична веза може да да 54МБпс онда реци да то ваш врховима и други фактори могу бити у игри. Свеукупно бел̌ичних је мало спорији него ожичен ат цлосе ранге. Али сам и ја игру бел̌ичне још ок. Али ја бих ићи ожичен ако је критична брзина буде потребно из свих ункноунс бел̌ичне да може да донесе. Пример-ја на једном крају куће мој усмјеривач је на друге-не могу да имају 54Мбпс једну минуту и 24Мбпс следећи ... имам проверене ствари и ово ми је комшилук. Имам пуно суседа са бел̌ичне уз удаљеност и сваки други фактор унутра. Ваљда своје питање изоставља превише променљивих одговорити са било стварне тачности тако да сам вам дао неке идеје за рад са .... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Заправо, иако је у већини околности ваше право, током дужег растојање бежичног може понекад бити бржи, иако ретко. Знам да није нарочито помоћи, само сам мислила бих рећи |