az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Kablolu kablosuz yönlendirici Hızlı Vs / Performans

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2009, 06:23
Yeni Üye Grubu

Ben kablolu ağ üzerinden 20 MBps almak. üzerinden sadece 10MBPS almak kablosuz. olduğu veya normal bir kablosuz yönlendirici bir sorun değildir.
teşekkürler,
Old 4 Temmuz 2009, 07:53
Yeni Üye Grubu

faktörlerin bir sürü ... mesafe bağlıdır, evinizin veya alandaki elektronik "gürültü" ve sizin ve yönlendirici arasındaki engeller. Şimdi eğer mükemmel gücünü maksimum sinyal alıyorsanız ve size en yüksek bağlantı hızında kablosuz söylüyorlar 54Mbps sonra da sizin sınıf ve diğer faktörlere oyun olmak olabilir verebilir olduğunu söyler. Genel kablosuz biraz yakın mesafeden kablolu daha yavaş. Ama oyun kablosuz ve hala iyi yapmak. Ama eğer hız çok önemli tüm unknowns sağlayabileceği kablosuz da kablolu sürer gider. Örnek-Ben yönlendirici diğer I 54Mbps bir dakika var ve gelecek ... Ben kontrol ettikten şeyler 24Mbps ve bu benim Mahallesi'nde's on evin bir sonu var. Ile komşu bir yeri vardır ve mesafe ve diğer faktör birlikte kablosuz.
Bu yüzden seni .... çalışmak için bazı fikirler veriyor sana soru tahmin gerçek doğruluğu ile cevaplamak için çok fazla değişken yaprakları
Old 4 Temmuz 2009, 12:48
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by truck3r View Post
eğer hız çok önemli [kablolu ağ] tüm unknowns kablosuz getirebilir alır.

Aslında, uzun bir mesafe çoğu durumda sağ, üzerinde kablosuz bazen daha hızlı, nadiren olsa.

Ben özellikle yardımcı olmaz, sadece I'd say düşündüm biliyor
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından