![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben kablolu ağ üzerinden 20 MBps almak. üzerinden sadece 10MBPS almak kablosuz. olduğu veya normal bir kablosuz yönlendirici bir sorun değildir. teşekkürler, |
|
| |||
| |||
| faktörlerin bir sürü ... mesafe bağlıdır, evinizin veya alandaki elektronik "gürültü" ve sizin ve yönlendirici arasındaki engeller. Şimdi eğer mükemmel gücünü maksimum sinyal alıyorsanız ve size en yüksek bağlantı hızında kablosuz söylüyorlar 54Mbps sonra da sizin sınıf ve diğer faktörlere oyun olmak olabilir verebilir olduğunu söyler. Genel kablosuz biraz yakın mesafeden kablolu daha yavaş. Ama oyun kablosuz ve hala iyi yapmak. Ama eğer hız çok önemli tüm unknowns sağlayabileceği kablosuz da kablolu sürer gider. Örnek-Ben yönlendirici diğer I 54Mbps bir dakika var ve gelecek ... Ben kontrol ettikten şeyler 24Mbps ve bu benim Mahallesi'nde's on evin bir sonu var. Ile komşu bir yeri vardır ve mesafe ve diğer faktör birlikte kablosuz. Bu yüzden seni .... çalışmak için bazı fikirler veriyor sana soru tahmin gerçek doğruluğu ile cevaplamak için çok fazla değişken yaprakları |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Aslında, uzun bir mesafe çoğu durumda sağ, üzerinde kablosuz bazen daha hızlı, nadiren olsa. Ben özellikle yardımcı olmaz, sadece I'd say düşündüm biliyor |