менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Дротові Vs бездротового маршрутизатора швидкість / продуктивність

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 06:23
Нові члени групи

Default Дротові Vs бездротового маршрутизатора швидкість / продуктивність

Я отримую 20 Мбіт / с по провідної мережі. через бездротову я отримую тільки 10 Мбіт. це нормально чи є щось не в порядку з бездротовим маршрутизатором.
спасибі,
Old 4 липня 2009, 07:53
Нові члени групи

залежить від багатьох факторів ... відстані, електронний "шум" у вашому будинку чи районі, а також перешкод між вами і вашим маршрутизатором. Тепер, якщо ви отримуєте Макс сигналу і відмінну міцність і він говорить вам, ви знаходитесь в самій високій швидкості підключення бездротових може дати 54Mbps сказав тоді, що ваші вершини й інші фактори можуть бути в грі. Бездротове цілому трохи повільніше, ніж провідні з близької відстані. Але я гра бездротового і я до сих пір ОК. Але я б провідний якщо швидкість має вирішальне значення вона приймає всі невідомі, що бездротові технології можуть дати. Приклади: "Я на одному кінці будинку мого маршрутизатора з іншого боку, я можу мати 54Mbps одну хвилину і 24Mbps наступний ... Я перевірив речі і це мій район. У мене багато сусідів з бездротовим поряд з відстанню і будь-який інший чинник існує.
Я думаю, ваше питання листя надто багато змінних, щоб відповісти з реальної точності так що я дав вам деякі ідеї для роботи з ....
Old 4 липня 2009, 12:48
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав truck3r View Post
якщо швидкість має вирішальне значення воно [дротяних мереж] приймає всі невідомі, що бездротові технології можуть дати.

Насправді, хоча в більшості випадків ваші права, протягом більш тривалого відстань бездротової іноді можна швидше, хоча і рідко.

Я знаю, що не дуже допомагає, я думав, що я кажу
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Додати бездротовий маршрутизатор провідної мережі? atorres0506 Мережа, Модеми & VoIP 1 19 листопада 2009 08:43
Проводового підключення до Інтернету, бездротової маршрутизатор проблема ... hiphoprap Мережа, Модеми & VoIP 1 18 жовтня 2009 12:01
Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту tlh44 Мережа, Модеми & VoIP 1 8 червня 2009 02:43
Маршрутизатор проблема - Бездротові Дротові штраф не Numbnuts Мережа, Модеми & VoIP 2 24 травня 2009 05:54
Все, що від провідних Мій маршрутизатор не працює? Тим не менше, бездротовий Інтернет? Please Help! LegendaryFire Мережа, Модеми & VoIP 3 22 травня 2009 19:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.