![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримую 20 Мбіт / с по провідної мережі. через бездротову я отримую тільки 10 Мбіт. це нормально чи є щось не в порядку з бездротовим маршрутизатором. спасибі, |
|
| |||
| |||
| залежить від багатьох факторів ... відстані, електронний "шум" у вашому будинку чи районі, а також перешкод між вами і вашим маршрутизатором. Тепер, якщо ви отримуєте Макс сигналу і відмінну міцність і він говорить вам, ви знаходитесь в самій високій швидкості підключення бездротових може дати 54Mbps сказав тоді, що ваші вершини й інші фактори можуть бути в грі. Бездротове цілому трохи повільніше, ніж провідні з близької відстані. Але я гра бездротового і я до сих пір ОК. Але я б провідний якщо швидкість має вирішальне значення вона приймає всі невідомі, що бездротові технології можуть дати. Приклади: "Я на одному кінці будинку мого маршрутизатора з іншого боку, я можу мати 54Mbps одну хвилину і 24Mbps наступний ... Я перевірив речі і це мій район. У мене багато сусідів з бездротовим поряд з відстанню і будь-який інший чинник існує. Я думаю, ваше питання листя надто багато змінних, щоб відповісти з реальної точності так що я дав вам деякі ідеї для роботи з .... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Насправді, хоча в більшості випадків ваші права, протягом більш тривалого відстань бездротової іноді можна швидше, хоча і рідко. Я знаю, що не дуже допомагає, я думав, що я кажу |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Додати бездротовий маршрутизатор провідної мережі? | atorres0506 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 19 листопада 2009 08:43 |
| Проводового підключення до Інтернету, бездротової маршрутизатор проблема ... | hiphoprap | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 18 жовтня 2009 12:01 |
| Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту | tlh44 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 8 червня 2009 02:43 |
| Маршрутизатор проблема - Бездротові Дротові штраф не | Numbnuts | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 24 травня 2009 05:54 |
| Все, що від провідних Мій маршрутизатор не працює? Тим не менше, бездротовий Інтернет? Please Help! | LegendaryFire | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 22 травня 2009 19:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |