![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам нов лаптоп, Адвент 5401 с Windows Vista. Аз се опитвам да се свърже с моя Belkin N Wireless Router които другите ни е свързан с лаптопа. Другите лаптопа е също Адвент (5301), както и писти Vista. Това не е проблем при свързването безжично към рутера. Когато се опитам да се свържете новия си лаптоп и може да видите на мрежата Искам и аз знам прохода клавиш, за да го въведете, но всеки го казва само "безжична удостоверяване неуспешно, защото от време Моят мрежовия адаптер е Intel (R) Pro / Безжичен 3945ABG, който е различен от адаптера от друга лаптопа, така съм се чудех дали това е проблемът. Имам проверява, че е късно водачът все пак. Аз се опитвам за 2 дни, без резултат. Това е добре, ако се свържете с Ethernet кабел, но аз искам да отида безжична. Аз търсех в други форуми и то изглежда да е проблем, без да се определи лесно. Моля, помогнете аз съм наистина clueless по отношение на това какво да правя. " |
|
| |||
| |||
| Знаеш ли, имам XP lappy и нямат проблеми, но моите 2 дъщери Просто имам нови такива с Vista и те непрекъснато се заключва из мрежата, докато рутер е изключени и рестартира, наистина досадни! Мрежата е създаден като "неизвестни мрежа" с ограничена свързаност. Право лентяй!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам същия проблем. В рутер изглежда доста стар все пак, аз се мести в нова къща и когато включите рутер в моя лаптоп му глоба. На първия ми приятелю, когато се опита това, че ще вдигнеш мрежата тогава нулирате рутер и го качват го. Сега тя избира мрежата и че има по-силен сигнал, но всеки да се опита да се свърже да въведете passphrase и след това го казва Безжични удостоверяване не успее, защото от време. Какво трябва да направя, за да получи тя успешно да се свърже?
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Удостоверяване erron относно sims 3, мога кой да помогне! | ehsankhan | PC & конзолата Gaming | 0 | 6 юни 2009 14:02 |
| Ами SSL удостоверяване? | Jase | Общи Софтуер Чат | 1 | 30 декември 2008 година 05:07 |
| Удостоверяване безкраен период от време | Черна магия | PC & конзолата Gaming | 3 | 20 Октомври, 2008 07:27 |
| Не може да се свърже дължи време | HistoryGirl | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 24-ти септември 2008 05:12 |
| Настройване Boot.ini време ще доведе до прегряване? | kinnith93 | Windows операционни системи | 3 | 2рото Sep 2008 11:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |