по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Безжични удостоверяване неуспешно, защото от време .. HELP

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти септември 2008, 13:53
Новите държави Група

Default Безжични удостоверяване неуспешно, защото от време .. HELP

Аз просто имам нов лаптоп, Адвент 5401 с Windows Vista.
Аз се опитвам да се свърже с моя Belkin N Wireless Router които другите ни е свързан с лаптопа.

Другите лаптопа е също Адвент (5301), както и писти Vista. Това не е проблем при свързването безжично към рутера.

Когато се опитам да се свържете новия си лаптоп и може да видите на мрежата Искам и аз знам прохода клавиш, за да го въведете, но всеки го казва само "безжична удостоверяване неуспешно, защото от време

Моят мрежовия адаптер е Intel (R) Pro / Безжичен 3945ABG, който е различен от адаптера от друга лаптопа, така съм се чудех дали това е проблемът. Имам проверява, че е късно водачът все пак.

Аз се опитвам за 2 дни, без резултат. Това е добре, ако се свържете с Ethernet кабел, но аз искам да отида безжична.

Аз търсех в други форуми и то изглежда да е проблем, без да се определи лесно. Моля, помогнете аз съм наистина clueless по отношение на това какво да правя. "
Old 16-ти септември 2008, 15:30
Номер на групата

Знаеш ли, имам XP lappy и нямат проблеми, но моите 2 дъщери Просто имам нови такива с Vista и те непрекъснато се заключва из мрежата, докато рутер е изключени и рестартира, наистина досадни!

Мрежата е създаден като "неизвестни мрежа" с ограничена свързаност. Право лентяй!

Old 17-ти септември 2008, 04:21
Номер на групата

Имам същия проблем. В рутер изглежда доста стар все пак, аз се мести в нова къща и когато включите рутер в моя лаптоп му глоба. На първия ми приятелю, когато се опита това, че ще вдигнеш мрежата тогава нулирате рутер и го качват го. Сега тя избира мрежата и че има по-силен сигнал, но всеки да се опита да се свърже да въведете passphrase и след това го казва Безжични удостоверяване не успее, защото от време. Какво трябва да направя, за да получи тя успешно да се свърже?

Направи бедността история

Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете

Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!

Процесор (и):
AMD Phenom X3 II 720
Дънната платка:
Gigabyte MA770-UD3
RAM памет:
4GB Ballistix
Графична карта (и):
Radeon HD 4850 512MB
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
1TB Western Digital
Оптично устройство (а):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Дело / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Ethernet
Монитор (и):
20 "Acer
Операционна система (и):
Изглед HP с ъпгрейд за W7
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Удостоверяване erron относно sims 3, мога кой да помогне! ehsankhan PC & конзолата Gaming 0 6 юни 2009 14:02
Ами SSL удостоверяване? Jase Общи Софтуер Чат 1 30 декември 2008 година 05:07
Удостоверяване безкраен период от време Черна магия PC & конзолата Gaming 3 20 Октомври, 2008 07:27
Не може да се свърже дължи време HistoryGirl В мрежа, модеми & VoIP 1 24-ти септември 2008 05:12
Настройване Boot.ini време ще доведе до прегряване? kinnith93 Windows операционни системи 3 2рото Sep 2008 11:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc