menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Bezdrátové ověření selhalo kvůli timeout HELP ..

Reply

Thread Nástroje
Old 16. Září 2008, 13:53
Nový člen skupiny

Default Bezdrátové ověření selhalo kvůli timeout HELP ..

Právě jsem dostal nový notebook, Advent 5401 s Windows Vista.
Byl jsem se pokoušejí připojit k mému Belkin N Wireless Router, který naše další notebook je připojen.

V jiných notebooků je i Advent (5301) a také běží Vista. To nemá žádný problém, bezdrátové připojení k routeru.

Když jsem se pokusila připojit můj nový laptop Vidím sítě chci a vím, že průchod klíče pro vstup, ale vždy to jen řekne 'bezdrátové autentifikace selhala kvůli timeout

My je síťový adaptér Intel (R), Pro / Wireless 3945ABG, která je odlišná od adaptér na druhé notebooku tak jsem přemýšlela, pokud je to problém. Musím zkontrolovat, že nejnovější ovladače ačkoli.

Jsem se pokoušela za 2 dny bez výsledků. Je hezké, když se připojíte ethernet kabel, ale já chci jít bezdrátové.

Byl jsem se podíváme na jiných fórech a zdá se, že je nějaký problém s ne snadno opravit. Prosím pomozte Jsem opravdu bezradný, co udělat '.
Old 16. Září 2008, 15:30
Dárce Skupina

Víte, mám XP lappy a nemají žádné problémy, ale moje 2 dcery zrovna nové s Vista a jsou neustále zamčené ze sítě do routeru je Unplugged a znovu Opravdu otravné!

Tato síť je jako "neznámý síti" s omezenou konektivitou. Právo průšvih!

Old 17. Září 2008, 04:21
Dárce Skupina

Mám stejný problém. Routeru vypadá docela starý když jsem se přestěhoval do nového domu a když jsem plug routeru do mého notebooku pokuty. Zpočátku, když můj kámoš pokoušel se, že by zvednout sítě pak reset routeru a vybral ji. Nyní je snímá sítě a má tak silný signál, ale vždy se snažím připojit jsem zadat heslo a pak se to říká Wireless autentizace selže z důvodu vypršení časového limitu. Co mám udělat pro to, aby si ji úspěšně připojit?

Značka chudobu

Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se

Můj systém: HistoryGirls Vlastní Budovat!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základní deska:
Gigabyte MA770-UD3
Paměť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operační systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Autentizace erron o Sims 3, Může někdo pomoct? ehsankhan PC a herní konzole 0 6. června 2009 14:02
A co SSL autentifikace? Jase Obecné Software Chat 1 30. Prosinec 2008 05:07
Autentizace nekonečné množství času, Black Magic PC a herní konzole 3 20. října 2008 07:27
Nelze se připojit kvůli timeout HistoryGirl Sítě, Modemy & VoIP 1 24. Září 2008 05:12
Nastavení boot.ini timeout způsobí přehřátí? kinnith93 Operační systémy Windows 3 2. Září 2008 11:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.