![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem dostal nový notebook, Advent 5401 s Windows Vista. Byl jsem se pokoušejí připojit k mému Belkin N Wireless Router, který naše další notebook je připojen. V jiných notebooků je i Advent (5301) a také běží Vista. To nemá žádný problém, bezdrátové připojení k routeru. Když jsem se pokusila připojit můj nový laptop Vidím sítě chci a vím, že průchod klíče pro vstup, ale vždy to jen řekne 'bezdrátové autentifikace selhala kvůli timeout My je síťový adaptér Intel (R), Pro / Wireless 3945ABG, která je odlišná od adaptér na druhé notebooku tak jsem přemýšlela, pokud je to problém. Musím zkontrolovat, že nejnovější ovladače ačkoli. Jsem se pokoušela za 2 dny bez výsledků. Je hezké, když se připojíte ethernet kabel, ale já chci jít bezdrátové. Byl jsem se podíváme na jiných fórech a zdá se, že je nějaký problém s ne snadno opravit. Prosím pomozte Jsem opravdu bezradný, co udělat '. |
|
| |||
| |||
| Víte, mám XP lappy a nemají žádné problémy, ale moje 2 dcery zrovna nové s Vista a jsou neustále zamčené ze sítě do routeru je Unplugged a znovu Opravdu otravné! Tato síť je jako "neznámý síti" s omezenou konektivitou. Právo průšvih!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám stejný problém. Routeru vypadá docela starý když jsem se přestěhoval do nového domu a když jsem plug routeru do mého notebooku pokuty. Zpočátku, když můj kámoš pokoušel se, že by zvednout sítě pak reset routeru a vybral ji. Nyní je snímá sítě a má tak silný signál, ale vždy se snažím připojit jsem zadat heslo a pak se to říká Wireless autentizace selže z důvodu vypršení časového limitu. Co mám udělat pro to, aby si ji úspěšně připojit?
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Autentizace erron o Sims 3, Může někdo pomoct? | ehsankhan | PC a herní konzole | 0 | 6. června 2009 14:02 |
| A co SSL autentifikace? | Jase | Obecné Software Chat | 1 | 30. Prosinec 2008 05:07 |
| Autentizace nekonečné množství času, | Black Magic | PC a herní konzole | 3 | 20. října 2008 07:27 |
| Nelze se připojit kvůli timeout | HistoryGirl | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. Září 2008 05:12 |
| Nastavení boot.ini timeout způsobí přehřátí? | kinnith93 | Operační systémy Windows | 3 | 2. Září 2008 11:17 |
| Thread Nástroje | |
| |