![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις έχεις ένα νέο φορητό υπολογιστή, Advent 5401 με τα Windows Vista. Έχω προσπαθήσει να συνδεθεί με το Belkin Wireless Router N άλλα που μας είναι συνδεδεμένο με φορητό υπολογιστή. Το άλλο είναι επίσης ένας φορητός υπολογιστής Advent (5301) και επίσης τρέχει Vista. Αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα κατά τη σύνδεση ασύρματα με το router. Όταν προσπαθώ και συνδέστε νέο φορητό υπολογιστή μου μπορώ να δω το δίκτυο που θέλω και ξέρω το κλειδί για να περάσει εισέλθει σε αυτό, αλλά κάθε απλώς λέει «ασύρματη γνησιότητας απέτυχε εξαιτίας ενός timeout Προσαρμογέα δικτύου μου είναι μια Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG η οποία είναι διαφορετική από τον προσαρμογέα από την άλλη φορητό υπολογιστή, ώστε αναρωτιέμαι αν αυτό είναι το πρόβλημα. Έχω ελέγξει ότι έχει το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης όμως. Έχω προσπαθήσει για 2 ημέρες, χωρίς αποτελέσματα. Είναι ωραία αν θ συνδεθεί με το καλώδιο Ethernet, αλλά θέλω να πάω ασύρματο. Έχω εξετάζει άλλα φόρα και φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα που δεν εύκολη λύση. Παρακαλώ βοηθήστε είμαι πραγματικά clueless ως προς το τι να κάνουμε. " |
|
| |||
| |||
| Ξέρεις, έχω έναν XP lappy και δεν έχουν προβλήματα, αλλά μου πήρε μόλις 2 κόρες νέων με Vista και είναι συνεχώς κλειδωμένη έξω από το δίκτυο μέχρι το router είναι UNPLUGGED και ξανάρχισε, ενοχλητική Αλήθεια! Το δίκτυο έρχεται ως "άγνωστο δίκτυο" με περιορισμένη συνδεσιμότητα. Δικαίωμα Κρίμα!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω το ίδιο πρόβλημα. Ο δρομολογητής φαίνεται αρκετά παλιά όμως, έχω μεταφερθεί σε ένα νέο σπίτι και όταν το βύσμα μου router σε φορητό υπολογιστή του προστίμου. Στην αρχή όταν μου mate δοκιμάσει, θα παραλάβετε το δίκτυο, τότε επαναφέρετε το δρομολογητή και διάλεξε το. Τώρα γίνεται αναφορά στο δίκτυο και να έχει ένα ισχυρό μήνυμα, αλλά όποτε προσπαθώ να συνδεθείτε Ι εισάγετε την συνθηματική φράση και στη συνέχεια λέει Wireless Authentication αποτύχει εξαιτίας ενός χρόνου. Τι πρέπει να κάνω για να το να συνδεθεί με επιτυχία;
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Authentication erron για Sims 3, μπορεί κανείς να βοηθήσει!; | ehsankhan | PC & Console Gaming | 0 | 6 Ιουν 2009 14:02 |
| Τι γίνεται με την SSL γνησιότητας; | Jase | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Δεκ. 2008 05:07 |
| Authentication άπειρο χρόνο | Black Magic | PC & Console Gaming | 3 | 20 Οκτ 2008 07:27 |
| Δεν είναι δυνατή η σύνδεση λόγω timeout | HistoryGirl | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 24η Σεπ 2008 05:12 |
| Ρύθμιση boot.ini timeout θα προκαλέσει υπερθέρμανση; | kinnith93 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2ο Σεπ 2008 11:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |