manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Wireless autentifikacija nije uspjela zbog timeout .. POMOĆ

Reply

Thread Tools
Old 16. Ruj 2008, 13:53
Novi član grupe

Default Wireless autentifikacija nije uspjela zbog timeout .. POMOĆ

Imam pravedan je dobio novi laptop, Advent 5401 sa sustavom Windows Vista.
Ja sam bio težak to povezivanje to moj Belkin N Wireless Router naš drugi laptop koji je spojen na.

Drugi laptop je također Advent (5301) i vožnje Vista. To je bez problema bežično povezivanje na ruter.

Našto JA probati i povezivanje moj novi laptop Vidim mreže želim i znam prijevoja tipka za ulazak, ali sve je to samo kaže 'beľične ovjera nije uspjelo jer je timeout

Moj je mrežni adapter Intel (R) Pro / Wireless 3945ABG koja se razlikuje od drugih adaptera na laptop pa sam zadivljen, ako je to problem. Ja sam provjeriti da je najnoviji vozač ipak.

Ja sam bio težak za 2 dana bez rezultata. To je u redu ako ja povezivanje s Ethernet kabel ali želim ići bežični.

Ja sam tražio na drugim forumima, a čini se da je problem sa nijedan jednostavan škripac. Please help me stvarno clueless kao što učiniti. "
Old 16. Ruj 2008, 15:30
Donatorska Grupa

Znate, imam XP lappy i nema problema, ali moje kćeri pravedan je dobio 2 nove sa Vidik i oni se stalno isključeni iz mreže dok je ruter i ponovno pokretanje UNPLUGGED, stvarno peckav!

Mreža dolazi kao "nepoznato mreža" s ograničenom povezivost. Right nešto neprijatno!

Old 17. Ruj 2008, 04:21
Donatorska Grupa

Imam isti problem. Na usmjerivač izgleda prilično starom iako sam uselio u novu kuću i kad sam priključiti ruter u moj laptop njene fine. U početku kada mi drugarica pokušao ga, to bi podići mrežu onda je resetirati ruter i pokupili ga. Sada je pijucima mreže i ima jak signal, ali sve ja pokušati spojiti sam unesite Passphrase i onda kaže Wireless Authentication ne uspije, jer je timeout. Šta treba da uradim, da bi se to uspješno povezali?

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte

My System: HistoryGirls Self Build!

Procesor (i):
AMD Phenom X3 II 720
Matične ploče:
Gigabyte MA770-UD3
RAM memorija:
4GB Ballistix
Grafička kartica (e):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 1TB
Optički pogon (e):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
CoolerMaster Elite 330/450W PSU
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet
Monitor (e):
20 "Acer
Operacijski sustav (e):
Vista HP nadogradnju za W7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Autentifikacija erron na sims 3, Može bilo tko pomoć? ehsankhan PC & konzole Igre 0 6. lipnja 2009 14:02
Što o SSL provjera autentičnosti? Jase Općenito Software Chat 1 30. prosinac 2008 05:07
Autentifikacija beskonačnu količinu vremena Black Magic PC & konzole Igre 3 20. listopad 2008 07:27
Ne možete povezati zbog timeout HistoryGirl Networking, Modemi & VoIP 1 24. Ruj 2008 05:12
Postavljanje boot.ini timeout će uzrokovati pregrijavanje? kinnith93 Windows Operating Systems 3 2. Sep 2008 11:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.