![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan je dobio novi laptop, Advent 5401 sa sustavom Windows Vista. Ja sam bio težak to povezivanje to moj Belkin N Wireless Router naš drugi laptop koji je spojen na. Drugi laptop je također Advent (5301) i vožnje Vista. To je bez problema bežično povezivanje na ruter. Našto JA probati i povezivanje moj novi laptop Vidim mreže želim i znam prijevoja tipka za ulazak, ali sve je to samo kaže 'beľične ovjera nije uspjelo jer je timeout Moj je mrežni adapter Intel (R) Pro / Wireless 3945ABG koja se razlikuje od drugih adaptera na laptop pa sam zadivljen, ako je to problem. Ja sam provjeriti da je najnoviji vozač ipak. Ja sam bio težak za 2 dana bez rezultata. To je u redu ako ja povezivanje s Ethernet kabel ali želim ići bežični. Ja sam tražio na drugim forumima, a čini se da je problem sa nijedan jednostavan škripac. Please help me stvarno clueless kao što učiniti. " |
|
| |||
| |||
| Znate, imam XP lappy i nema problema, ali moje kćeri pravedan je dobio 2 nove sa Vidik i oni se stalno isključeni iz mreže dok je ruter i ponovno pokretanje UNPLUGGED, stvarno peckav! Mreža dolazi kao "nepoznato mreža" s ograničenom povezivost. Right nešto neprijatno!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam isti problem. Na usmjerivač izgleda prilično starom iako sam uselio u novu kuću i kad sam priključiti ruter u moj laptop njene fine. U početku kada mi drugarica pokušao ga, to bi podići mrežu onda je resetirati ruter i pokupili ga. Sada je pijucima mreže i ima jak signal, ali sve ja pokušati spojiti sam unesite Passphrase i onda kaže Wireless Authentication ne uspije, jer je timeout. Šta treba da uradim, da bi se to uspješno povezali?
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Autentifikacija erron na sims 3, Može bilo tko pomoć? | ehsankhan | PC & konzole Igre | 0 | 6. lipnja 2009 14:02 |
| Što o SSL provjera autentičnosti? | Jase | Općenito Software Chat | 1 | 30. prosinac 2008 05:07 |
| Autentifikacija beskonačnu količinu vremena | Black Magic | PC & konzole Igre | 3 | 20. listopad 2008 07:27 |
| Ne možete povezati zbog timeout | HistoryGirl | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. Ruj 2008 05:12 |
| Postavljanje boot.ini timeout će uzrokovati pregrijavanje? | kinnith93 | Windows Operating Systems | 3 | 2. Sep 2008 11:17 |
| Thread Tools | |
| |