kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Wireless hitelesítés nem sikerült, mert az időtúllépési .. HELP

Reply

Téma eszközök
Old 16. Sep 2008, 13:53
Új tag Csoport

Default Wireless hitelesítés nem sikerült, mert az időtúllépési .. HELP

Most van egy új laptop, Advent 5401, Windows Vista.
Nekem van próbált csatlakozni az én Belkin Wireless N Router, amely a többi laptop csatlakozik.

A másik laptop is Advent (5301) és a Vista is fut. Ez nem probléma, hogy a csatlakozó vezeték nélküli routert.

Amikor megpróbál csatlakozni az új laptop-én látom a hálózatot akarok, és tudom, hogy a legfontosabb lépés, hogy adja meg, hanem mindig csak azt mondja, "a vezeték nélküli hitelesítés nem sikerült, mert egy ideje

Saját hálózati adapter egy Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG, amely eltér az adapter a laptop más, úgyhogy kíváncsi vagyok, ha ez a probléma. Azt ellenőrizték, hogy a legújabb driver is.

Már próbálják a 2days nélkül eredményeket. Ez rendben van, ha csatlakozni az ethernet kábel, de akarok menni wireless.

Én már néztem más fórumokon, és úgy tűnik, hogy a probléma nem egyszerű javítást. Kérem, segítsen Én tényleg clueless, hogy mit kell tenni. "
Old 16. Sep 2008, 15:30
Donor Group

Tudod, van egy XP lappy, és nem probléma, de a 2 lányai csak most új a Vista, és ezek folyamatosan zárva ki a hálózatot, míg a router az unplugged és újraindult, igazán bosszantó!

A hálózat jön létre "ismeretlen hálózat korlátozott kapcsolatot. Jobb dőzsölés!

Old 17. Sep 2008, 04:21
Donor Group

Nekem van ugyanaz probléma. A router néz bár meglehetősen régi, már átkerült egy új házat, és ha dugó a router be a laptop, hogy jól van. Az első tiszt, amikor megpróbálta azt, hogy vegye fel a hálózat majd vissza a routert, és felvette. Most, hogy felveszi a hálózat, és van egy erős jelzést, de mindig megpróbálok kapcsolódni I adja meg a jelszót, majd azt mondja, Wireless hitelesítés sikertelen, mert egy ideje. Mit kell tennem, hogy ezt sikeresen csatlakozni?

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse

My System: HistoryGirls Self Build!

Processzor (ok):
AMD AMD Phenom X3 II 720
Alaplap:
A Gigabyte MA770-UD3
RAM memória:
4GB Ballistix
Grafikus kártya (k):
Radeon HD 4850 512MB -
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
1TB Western Digital
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM/CD + RW DVD-RW LightScribe
Case / tápegység:
Cooler Elite 330/450W tápegység
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Ethernet
Monitor (ok):
20 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Vista HP-val frissítést W7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hitelesítés erron a Sims 3, Tud akárki segítsen!? ehsankhan PC és konzol játékok 0 6. június 2009 14:02
Mi a helyzet az SSL-hitelesítés? Jase General Chat szoftver 1 30. december 2008 05:07
Hitelesítés végtelen idő Black Magic PC és konzol játékok 3 20. október 2008 07:27
Nem lehet csatlakozni időtúllépés miatt HistoryGirl Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. Szeptember 2008 05:12
Setting Boot.ini időtúllépési okoz túl? kinnith93 A Windows operációs rendszerek 3 2. Szeptember 2008 11:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.