![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most van egy új laptop, Advent 5401, Windows Vista. Nekem van próbált csatlakozni az én Belkin Wireless N Router, amely a többi laptop csatlakozik. A másik laptop is Advent (5301) és a Vista is fut. Ez nem probléma, hogy a csatlakozó vezeték nélküli routert. Amikor megpróbál csatlakozni az új laptop-én látom a hálózatot akarok, és tudom, hogy a legfontosabb lépés, hogy adja meg, hanem mindig csak azt mondja, "a vezeték nélküli hitelesítés nem sikerült, mert egy ideje Saját hálózati adapter egy Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG, amely eltér az adapter a laptop más, úgyhogy kíváncsi vagyok, ha ez a probléma. Azt ellenőrizték, hogy a legújabb driver is. Már próbálják a 2days nélkül eredményeket. Ez rendben van, ha csatlakozni az ethernet kábel, de akarok menni wireless. Én már néztem más fórumokon, és úgy tűnik, hogy a probléma nem egyszerű javítást. Kérem, segítsen Én tényleg clueless, hogy mit kell tenni. " |
|
| |||
| |||
| Tudod, van egy XP lappy, és nem probléma, de a 2 lányai csak most új a Vista, és ezek folyamatosan zárva ki a hálózatot, míg a router az unplugged és újraindult, igazán bosszantó! A hálózat jön létre "ismeretlen hálózat korlátozott kapcsolatot. Jobb dőzsölés!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van ugyanaz probléma. A router néz bár meglehetősen régi, már átkerült egy új házat, és ha dugó a router be a laptop, hogy jól van. Az első tiszt, amikor megpróbálta azt, hogy vegye fel a hálózat majd vissza a routert, és felvette. Most, hogy felveszi a hálózat, és van egy erős jelzést, de mindig megpróbálok kapcsolódni I adja meg a jelszót, majd azt mondja, Wireless hitelesítés sikertelen, mert egy ideje. Mit kell tennem, hogy ezt sikeresen csatlakozni?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hitelesítés erron a Sims 3, Tud akárki segítsen!? | ehsankhan | PC és konzol játékok | 0 | 6. június 2009 14:02 |
| Mi a helyzet az SSL-hitelesítés? | Jase | General Chat szoftver | 1 | 30. december 2008 05:07 |
| Hitelesítés végtelen idő | Black Magic | PC és konzol játékok | 3 | 20. október 2008 07:27 |
| Nem lehet csatlakozni időtúllépés miatt | HistoryGirl | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. Szeptember 2008 05:12 |
| Setting Boot.ini időtúllépési okoz túl? | kinnith93 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 2. Szeptember 2008 11:17 |
| Téma eszközök | |
| |