mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Wireless autentifikavimo nepavyko, nes timeout .. Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 16, 2008, 13:53
Naujas Narys

Aš ką tik gavau naują nešiojamąjį kompiuterį su Windows Vista 5.401 Adventas.
Aš jau bando prisijungti prie mano BELKIN N Wireless Router, kurie mūsų kitas nešiojamas prijungtas.

Kitas nešiojamas kompiuteris taip pat Advento (5301) ir taip pat veikia Vista. Tai nėra problema jungiantis bevielis maršrutizatorius.

Kai bandau prisijungti, ir mano naujas nešiojamas Matau tinklo noriu ir žinau, pratraukite raktas į ją patekti, tačiau kaskart ji tik sako: "bevielio autentifikavimo nepavyko, nes timeout

Mano tinklo plokštė Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG, kuris skiriasi nuo kitų dėl laptopo adapterio, todėl esu įdomu, jei tai yra problema. Pavarčiau, kad ji turi ne vėliau kaip vairuotojo nors.

Aš bandė už 2days be rezultatų. Tai puiku, jei man prisijungti prie tinklo kabelis, bet aš noriu bevielio.

Aš jau žiūri į kitus forumus ir atrodo, kad be lengvai nustatyti problemą. Please help i am really Clueless, ką daryti. "
Old Rugsėjis 16, 2008, 15:30
Donorų grupės

Žinai, aš XP lappy ir neturi problemų, tačiau mano dukrai tik 2 gavau naujus su Vista, ir jie nuolat yra užrakinta tol, kol tinklo maršrutizatorius išjungtas ir vėl, tikrai erzina!

Tinklo pasirodo kaip "nežinomų tinklas" su ribotas. Teisė Bummer!

Old Rugsėjis 17, 2008, 04:21
Donorų grupės

Turiu tą pačią problemą. Router atrodo gana senas, nors, aš persikėlė į naują namą, ir kai aš Plug maršrutizatorių į mano nešiojamas baudą. Pradžioje, kai mano matės stengėsi, ji būtų pasiimti tinklo, tada jis Reset router ir jis pasirinko ją. Dabar jis kirtikliai tinklą ir turi stiprų signalą, bet kaskart bandau prisijungti įvesti slaptažodį, tada jis sako "Wireless Autentifikavimas nepavyksta, nes baigėsi laikas. Ką turiu daryti, kad ji galėtų sėkmingai prisijungti?

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk

Mano sistema: HistoryGirls Self Build!

Procesorius (-iai):
AMD Phenom X3 II 720
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE MA770-UD3
RAM atmintis:
4GB Ballistix
Graphics Card (-ai):
Radeon HD 4850 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 1TB
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Ethernet
Monitorius (-ai):
20 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Vista HP su Upgrade for W7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.