![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik gavau naują nešiojamąjį kompiuterį su Windows Vista 5.401 Adventas. Aš jau bando prisijungti prie mano BELKIN N Wireless Router, kurie mūsų kitas nešiojamas prijungtas. Kitas nešiojamas kompiuteris taip pat Advento (5301) ir taip pat veikia Vista. Tai nėra problema jungiantis bevielis maršrutizatorius. Kai bandau prisijungti, ir mano naujas nešiojamas Matau tinklo noriu ir žinau, pratraukite raktas į ją patekti, tačiau kaskart ji tik sako: "bevielio autentifikavimo nepavyko, nes timeout Mano tinklo plokštė Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG, kuris skiriasi nuo kitų dėl laptopo adapterio, todėl esu įdomu, jei tai yra problema. Pavarčiau, kad ji turi ne vėliau kaip vairuotojo nors. Aš bandė už 2days be rezultatų. Tai puiku, jei man prisijungti prie tinklo kabelis, bet aš noriu bevielio. Aš jau žiūri į kitus forumus ir atrodo, kad be lengvai nustatyti problemą. Please help i am really Clueless, ką daryti. " |
|
| |||
| |||
| Žinai, aš XP lappy ir neturi problemų, tačiau mano dukrai tik 2 gavau naujus su Vista, ir jie nuolat yra užrakinta tol, kol tinklo maršrutizatorius išjungtas ir vėl, tikrai erzina! Tinklo pasirodo kaip "nežinomų tinklas" su ribotas. Teisė Bummer!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu tą pačią problemą. Router atrodo gana senas, nors, aš persikėlė į naują namą, ir kai aš Plug maršrutizatorių į mano nešiojamas baudą. Pradžioje, kai mano matės stengėsi, ji būtų pasiimti tinklo, tada jis Reset router ir jis pasirinko ją. Dabar jis kirtikliai tinklą ir turi stiprų signalą, bet kaskart bandau prisijungti įvesti slaptažodį, tada jis sako "Wireless Autentifikavimas nepavyksta, nes baigėsi laikas. Ką turiu daryti, kad ji galėtų sėkmingai prisijungti?