![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I właśnie dostałem nowy laptop, Adwent 5401 z systemem Windows Vista. Mam stara się połączyć z moją Belkin Wireless N Router których nasze jest podłączony do laptopa. Pozostałe laptop jest również Adwentu (5301), a także uruchamia Vista. Nie ma to żadnego problemu łączące się bezprzewodowo z routerem. Przy próbie połączenia i mój nowy laptop widzę sieci Chcę i wiem, legitymacji, aby go wprowadzić, ale za każdym razem po prostu mówi "bezprzewodowego uwierzytelniania nie ze względu na limit czasu Moja karta sieciowa to Intel (R) Pro / Wireless 3945ABG, które różni się od karty na innych laptopach tak jestem zastanawiać czy to jest problem. Mam zaznaczone, że najnowszy sterownik though. Mam stara o 2 dni, bez rezultatów. Jest dobrze, jeśli połączyć z kabla Ethernet, ale chcę iść bezprzewodowych. Mam był patrząc na inne fora i to zdaje się być problemem nie łatwo naprawić. Proszę pomóc Jestem naprawdę Clueless, co robić. " |
|
| |||
| |||
| Wiesz, mam XP lappy i nie mają problemów, ale moje córki 2 prostu nowe z Vista i są stale zablokowane z sieci do routera jest odłączony i ponownie, naprawdę denerwujące! W sieci pojawia się jako "nieznana sieć" z ograniczoną łączność. Prawo bummer!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam ten sam problem. Router wygląda dość stary jednak I've przeniesiony do nowego domu, kiedy podłączam router do mojego laptopa grzywny. Na początku, kiedy oficer próbował go to pick up sieci wtedy zresetować router i odebrali go. Teraz wybiera sieci i ma silny sygnał, ale za każdym razem staram się połączyć wprowadzić hasło, a następnie mówi Wireless uwierzytelniania nie ze względu na przekroczenie limitu czasu. Co muszę zrobić, aby ją z powodzeniem łączyć?
![]() |
|
| Zakładki |