menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Bezdrôtové overenie zlyhalo kvôli timeout HELP ..

Reply

Thread Tools
Old 16. September 2008, 13:53
Nový člen skupiny

Default Bezdrôtové overenie zlyhalo kvôli timeout HELP ..

Práve som dostal nový notebook, Advent 5401 s Windows Vista.
Bol som sa pokúšajú pripojiť k môjmu Belkin N Wireless Router, ktorý naše ďalšie notebook je pripojený.

V iných notebookov je aj Advent (5301) a tiež beží Vista. To nemá žiadny problém, bezdrôtové pripojenie k routeru.

Keď som sa pokúsila pripojiť môj nový laptop Vidím siete chcem a viem, že priechod kľúča pre vstup, ale vždy to len povie 'bezdrôtové autentifikácia zlyhala kvôli timeout

My je sieťový adaptér Intel (R), Pro / Wireless 3945ABG, ktorá je odlišná od adaptér na druhej notebooku tak som premýšľala, ak je to problém. Musím skontrolovať, že najnovšie ovládače hoci.

Som sa pokúšala za 2 dni bez výsledkov. Je pekné, keď sa pripojíte ethernet kábel, ale já chcem ísť bezdrôtovej.

Bol som sa pozrieme na iných fórach a zdá sa, že je nejaký problém s ne ľahko opraviť. Prosím pomôžte Som naozaj bezradný, čo urobiť '.
Old 16. September 2008, 15:30
Darcu Skupina

Viete, mám XP Lappy a nemajú žiadne problémy, ale moje 2 dcéry zrovna nové s Vista a sú neustále zamčené zo siete do routeru je Unplugged a znovu Naozaj otravné!

Táto sieť je ako "neznámy sieti" so zníženou konektivitou. Právo průšvih!

Old 17. September 2008, 04:21
Darcu Skupina

Mám rovnaký problém. Routeru vyzerá docela starý keď som sa presťahoval do nového domu a keď som plug routeru do môjho notebooku pokuty. Spočiatku, keď môj kámoš pokúšal sa, že by zvednout siete potom reset routeru a vybral ju. Teraz je sníma siete a má tak silný signál, ale vždy sa snažím pripojiť som zadať heslo a potom sa to hovorí Wireless autentizácie zlyhá z dôvodu uplynutia časového limitu. Čo mám urobiť pre to, aby si ju úspešne pripojiť?

Značka chudobu

Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa

Môj systém: HistoryGirls Vlastné Budovať!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základná doska:
Gigabyte MA770-UD3
Pamäť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operačný systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Autentizácia erron o Sims 3, Môže niekto pomoct? ehsankhan PC a herné konzoly 0 6. júna 2009 14:02
A čo SSL autentifikácie? Jasom Všeobecné Software Chat 1 30. December 2008 05:07
Autentizácia nekonečné množstvo času, Black Magic PC a herné konzoly 3 20. októbra 2008 07:27
Nedá sa pripojiť kvôli timeout HistoryGirl Siete, Modemy & VoIP 1 24. September 2008 05:12
Nastavenie boot.ini timeout spôsobí prehriatie? kinnith93 Operačné systémy Windows 3 2. September 2008 11:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.