![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal nový notebook, Advent 5401 s Windows Vista. Bol som sa pokúšajú pripojiť k môjmu Belkin N Wireless Router, ktorý naše ďalšie notebook je pripojený. V iných notebookov je aj Advent (5301) a tiež beží Vista. To nemá žiadny problém, bezdrôtové pripojenie k routeru. Keď som sa pokúsila pripojiť môj nový laptop Vidím siete chcem a viem, že priechod kľúča pre vstup, ale vždy to len povie 'bezdrôtové autentifikácia zlyhala kvôli timeout My je sieťový adaptér Intel (R), Pro / Wireless 3945ABG, ktorá je odlišná od adaptér na druhej notebooku tak som premýšľala, ak je to problém. Musím skontrolovať, že najnovšie ovládače hoci. Som sa pokúšala za 2 dni bez výsledkov. Je pekné, keď sa pripojíte ethernet kábel, ale já chcem ísť bezdrôtovej. Bol som sa pozrieme na iných fórach a zdá sa, že je nejaký problém s ne ľahko opraviť. Prosím pomôžte Som naozaj bezradný, čo urobiť '. |
|
| |||
| |||
| Viete, mám XP Lappy a nemajú žiadne problémy, ale moje 2 dcéry zrovna nové s Vista a sú neustále zamčené zo siete do routeru je Unplugged a znovu Naozaj otravné! Táto sieť je ako "neznámy sieti" so zníženou konektivitou. Právo průšvih!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rovnaký problém. Routeru vyzerá docela starý keď som sa presťahoval do nového domu a keď som plug routeru do môjho notebooku pokuty. Spočiatku, keď môj kámoš pokúšal sa, že by zvednout siete potom reset routeru a vybral ju. Teraz je sníma siete a má tak silný signál, ale vždy sa snažím pripojiť som zadať heslo a potom sa to hovorí Wireless autentizácie zlyhá z dôvodu uplynutia časového limitu. Čo mám urobiť pre to, aby si ju úspešne pripojiť?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Autentizácia erron o Sims 3, Môže niekto pomoct? | ehsankhan | PC a herné konzoly | 0 | 6. júna 2009 14:02 |
| A čo SSL autentifikácie? | Jasom | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. December 2008 05:07 |
| Autentizácia nekonečné množstvo času, | Black Magic | PC a herné konzoly | 3 | 20. októbra 2008 07:27 |
| Nedá sa pripojiť kvôli timeout | HistoryGirl | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. September 2008 05:12 |
| Nastavenie boot.ini timeout spôsobí prehriatie? | kinnith93 | Operačné systémy Windows | 3 | 2. September 2008 11:17 |
| Thread Tools | |
| |