мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Уирелесс провере идентитета није успела због тимеоут .. ПОМОЋ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. сеп 2008, 13:53
Нови члан групе

Default Уирелесс провере идентитета није успела због тимеоут .. ПОМОЋ

Имам праведан је добио нови лаптоп, Адвент 5401 са системом Уиндоус Виста.
Ја сам био тежак за спојити за мој Белкин Н Уирелесс Роутер наш други лаптоп који је спојен на.

Други лаптоп је такође Адвент (5301) и вожње Виста. То је без проблема бежично повезивање на рутери.

Нашто ЈА пробати и повезивање мој нови лаптоп Видим мреже желим и знам пријевоја тастер за улазак, али све је то само каже 'бел̌ичне овјера није успело јер је тимеоут

Мој је мрежни адаптер Интел (Р) Про / Уирелесс 3945АБГ која се разликује од других адаптера на лаптоп па сам задивљен, ако је то проблем. Ја сам проверити да је задњи возач ипак.

Ја сам био тежак за 2 дана без резултата. То је у реду ако ја спојити са Етхернет кабл али желим ићи радио.

Ја сам тражио на другим форумима, а чини се да је проблем са ниједан једноставан шкрипац. Плеасе хелп ме стварно цлуелесс као што учинити. "
Old 16. сеп 2008, 15:30
Донаторска Група

Знате, имам КСП лаппы и нема проблема, али моје ћерке праведан је добио 2 нове са Видик и они се стално искључени из мреже док је рутери и поновно покретање УНПЛУГГЕД, стварно узнемирујући!

Мрежа долази као "непознато мрежа" с ограниченом Повезивање. Ригхт нешто непријатно!

Old 17. сеп 2008, 04:21
Донаторска Група

Имам исти проблем. На усмјеривач изгледа прилично старом иако сам уселио у нову кућу и кад сам прикључити рутери у мој лаптоп њене фине. У почетку када ми другарица покушао га, то би подићи мрежу онда је ресетирати рутери и покупили га. Сада је пијући мреже и има јак сигнал, али све ја пробати спојити сам унесите Пасспхрасе и онда каже Уирелесс Аутхентицатион не успе, јер је тимеоут. Шта треба да урадим, да би се то успешно повезали?

Направите сиромаштва историја

Правда за 96 <- Молимо погледајте

Мы Сыстем: ХисторыГирлс Само Направите!

Процесор (и):
АМД Пхеном ИИ Кс3 720
Матичне плоче:
ГИГАБЫТЕ МА770-УД3
РАМ меморија:
4ГБ Баллистикс
Графичка картица (е):
РАДЕОН ХД 4850 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
1ТБ Уестерн Дигитал
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ/ЦД + РУ, ДВД-РУ ЛигхтСцрибе
Цасе / псу:
ЦоолерМастер ЕЛИТЕ 330/450У ЛУП
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Етхернет
Монитор (е):
20 "АЦЕР
Оперативни систем (е):
Виста за надоградњу са ХП-У7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Провере идентитета еррон на Симс 3, Може било ко помоћ? ехсанкхан ПЦ & конзоле Игре 0 6. јуна 2009 14:02
Шта о ССЛ потврда идентитета? Јасе Уопштено Софтуаре Цхат 1 30 децембар 2008 05:07
Провере идентитета бесконачну количину времена Блацк Магиц ПЦ & конзоле Игре 3 20 октобар 2008 07:27
Не можете да повежете због тимеоут ХисторыГирл Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 24. сеп 2008 05:12
Постављање Боот.ини тимеоут ће изазвати прегријавање? киннитх93 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Сеп 2008 11:17
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц