![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан је добио нови лаптоп, Адвент 5401 са системом Уиндоус Виста. Ја сам био тежак за спојити за мој Белкин Н Уирелесс Роутер наш други лаптоп који је спојен на. Други лаптоп је такође Адвент (5301) и вожње Виста. То је без проблема бежично повезивање на рутери. Нашто ЈА пробати и повезивање мој нови лаптоп Видим мреже желим и знам пријевоја тастер за улазак, али све је то само каже 'бел̌ичне овјера није успело јер је тимеоут Мој је мрежни адаптер Интел (Р) Про / Уирелесс 3945АБГ која се разликује од других адаптера на лаптоп па сам задивљен, ако је то проблем. Ја сам проверити да је задњи возач ипак. Ја сам био тежак за 2 дана без резултата. То је у реду ако ја спојити са Етхернет кабл али желим ићи радио. Ја сам тражио на другим форумима, а чини се да је проблем са ниједан једноставан шкрипац. Плеасе хелп ме стварно цлуелесс као што учинити. " |
|
| |||
| |||
| Знате, имам КСП лаппы и нема проблема, али моје ћерке праведан је добио 2 нове са Видик и они се стално искључени из мреже док је рутери и поновно покретање УНПЛУГГЕД, стварно узнемирујући! Мрежа долази као "непознато мрежа" с ограниченом Повезивање. Ригхт нешто непријатно!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам исти проблем. На усмјеривач изгледа прилично старом иако сам уселио у нову кућу и кад сам прикључити рутери у мој лаптоп њене фине. У почетку када ми другарица покушао га, то би подићи мрежу онда је ресетирати рутери и покупили га. Сада је пијући мреже и има јак сигнал, али све ја пробати спојити сам унесите Пасспхрасе и онда каже Уирелесс Аутхентицатион не успе, јер је тимеоут. Шта треба да урадим, да би се то успешно повезали?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Провере идентитета еррон на Симс 3, Може било ко помоћ? | ехсанкхан | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 6. јуна 2009 14:02 |
| Шта о ССЛ потврда идентитета? | Јасе | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 децембар 2008 05:07 |
| Провере идентитета бесконачну количину времена | Блацк Магиц | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 20 октобар 2008 07:27 |
| Не можете да повежете због тимеоут | ХисторыГирл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 24. сеп 2008 05:12 |
| Постављање Боот.ини тимеоут ће изазвати прегријавање? | киннитх93 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Сеп 2008 11:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |