менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Бездротові аутентифікації провалилися через очікування .. ДОПОМОГА

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 вересня 2008, 13:53
Нові члени групи

Default Бездротові аутентифікації провалилися через очікування .. ДОПОМОГА

Я тільки що отримав новий ноутбук, Advent 5401 з Windows Vista.
Я намагався зв'язатися з моїм Belkin N Wireless Router якої наш ноутбук підключений.

Ноутбук також Advent (5301), а також працює Vista. Ця проблема не має бездротове підключення до маршрутизатора.

Коли я намагаюся і підключити нових і ноутбук може побачити мережу я хочу і я знаю пас для входу, але кожного разу він просто каже: "аутентифікації бездротових провалилися через тайм-аут

Мій мережевий адаптер Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG яка відрізняється від адаптера на ноутбуку так що я цікаво, якщо це є проблемою. Я перевірив, що вона має хоча остання версія драйвера.

Я намагався на 2days без результатів. Добре, якщо я з'єднатися з Ethernet-кабелю, але я хочу Wireless.

Я дивився на інших форумах, і, схоже, виникли проблеми, не легко виправити. Будь ласка, допоможіть я дійсно Clueless щодо того, що робити.
Old 16 вересня 2008, 15:30
Донор групи

Ви знаєте, я lappy XP і не мають проблем, але мої 2 дочки тільки що отримав нові з Vista, і вони постійно закритий доступ до мережі, поки маршрутизатор Unplugged і перезапуску, дійсно дратує!

Мережа з'являється як "невідома мережа" з обмеженим підключення. Право ледар!

Old 17 вересня 2008, 04:21
Донор групи

У мене та ж проблема. Маршрутизатор виглядає досить старим, хоча, я переїхала в новий будинок, і коли я підключити маршрутизатор з моїм ноутбуком своїм штрафом. Спочатку, коли мій товариш намагався, було б забрати в мережі, він скидання маршрутизатора і підняв його. Зараз він вибирає мережу і вона має сильний сигнал, але кожен раз я намагаюся з'єднати я ввести ключову фразу, а потім він каже бездротової автентичності завершується невдачею через тайм-ауту. Що мені потрібно зробити, щоб вона змогла успішно поєднати?

Make Poverty History

Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте

Моя система: HistoryGirls Self Build!

Процесор (и):
AMD Phenom X3 II 720
Материнська плата:
Gigabyte MA770-UD3
ОЗУ:
4GB Ballistix
Графічна карта (и):
Radeon HD 4850 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
1TB Western Digital
Оптичний привід (и):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW
Діло / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet
Монітор (и):
20 "Acer
Операційна система (и):
Vista HP з оновлення для W7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.