![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я тільки що отримав новий ноутбук, Advent 5401 з Windows Vista.
Я намагався зв'язатися з моїм Belkin N Wireless Router якої наш ноутбук підключений. Ноутбук також Advent (5301), а також працює Vista. Ця проблема не має бездротове підключення до маршрутизатора. Коли я намагаюся і підключити нових і ноутбук може побачити мережу я хочу і я знаю пас для входу, але кожного разу він просто каже: "аутентифікації бездротових провалилися через тайм-аут Мій мережевий адаптер Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG яка відрізняється від адаптера на ноутбуку так що я цікаво, якщо це є проблемою. Я перевірив, що вона має хоча остання версія драйвера. Я намагався на 2days без результатів. Добре, якщо я з'єднатися з Ethernet-кабелю, але я хочу Wireless. Я дивився на інших форумах, і, схоже, виникли проблеми, не легко виправити. Будь ласка, допоможіть я дійсно Clueless щодо того, що робити. |
|
|
|||
|
|||
|
Ви знаєте, я lappy XP і не мають проблем, але мої 2 дочки тільки що отримав нові з Vista, і вони постійно закритий доступ до мережі, поки маршрутизатор Unplugged і перезапуску, дійсно дратує!
Мережа з'являється як "невідома мережа" з обмеженим підключення. Право ледар!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У мене та ж проблема. Маршрутизатор виглядає досить старим, хоча, я переїхала в новий будинок, і коли я підключити маршрутизатор з моїм ноутбуком своїм штрафом. Спочатку, коли мій товариш намагався, було б забрати в мережі, він скидання маршрутизатора і підняв його. Зараз він вибирає мережу і вона має сильний сигнал, але кожен раз я намагаюся з'єднати я ввести ключову фразу, а потім він каже бездротової автентичності завершується невдачею через тайм-ауту. Що мені потрібно зробити, щоб вона змогла успішно поєднати?