Безжична карта Hi, Ive афиш веднъж, преди около проблем Im като с моя интернет връзка / мрежа / безжична карта. Проблемът е, как трябва да се свържете. Трябва да отидете в контролния панел> система> Хардуер> Device Manager> мрежови адаптери ... и тогава ще трябва да изтриете всичко там след логване инча и се наложи да рестартирате компютъра, след което изберете моята безжична мрежа, и тъй като тя е защитена мрежа, влизат в моя мрежов ключ. всеки аз влезете в системата, предвидена в десния ъгъл, където има компютър с малко силата на сигнала, тя казва за безжична връзка, а след това число. Аз всеки вход и трябва да направят малка Device Manager мисия, тя върви нагоре. Im към безжична мрежова връзка 25 сега. Айв система реставрирани и аз havent представа какво да правя. някого, след като споменатите правиш се, че в моя конфигурира безжичната карта, че единственият опитай избрана е дълъг само. Ми безжична карта не предлага тази възможност, вместо отдавна опитай, и след това число, и кратки опитай с номер. две отделни категории. някакви предложения? |