по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Безжична карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми януари, 2008, 12:38
Новите държави Група

Default Безжична карта

Hi, Ive афиш веднъж, преди около проблем Im като с моя интернет връзка / мрежа / безжична карта. Проблемът е, как трябва да се свържете. Трябва да отидете в контролния панел> система> Хардуер> Device Manager> мрежови адаптери ... и тогава ще трябва да изтриете всичко там след логване инча и се наложи да рестартирате компютъра, след което изберете моята безжична мрежа, и тъй като тя е защитена мрежа, влизат в моя мрежов ключ. всеки аз влезете в системата, предвидена в десния ъгъл, където има компютър с малко силата на сигнала, тя казва за безжична връзка, а след това число. Аз всеки вход и трябва да направят малка Device Manager мисия, тя върви нагоре. Im към безжична мрежова връзка 25 сега. Айв система реставрирани и аз havent представа какво да правя. някого, след като споменатите правиш се, че в моя конфигурира безжичната карта, че единственият опитай избрана е дълъг само. Ми безжична карта не предлага тази възможност, вместо отдавна опитай, и след това число, и кратки опитай с номер. две отделни категории. някакви предложения?
Old 27-ми януари, 2008, 18:13
Забранени група

Default Безжична карта

Дали картата дойде с всички шофьори????

Ако е така - има ли ги?

Моята система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Дънната платка:
Asus - M2N X SE
RAM памет:
2GB
Графична карта (и):
Звукова карта:
Hard Drive (и):
320GB SATA
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Шоу
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
BenQ
Операционна система (и):
Windows XP
Old 28-ми януари 2008 г, 10:52
Новите държави Група

Default Безжична карта

Аха. водачи са включени.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не могат да получат карта за безжична Твърде работа!? LegendaryFire В мрежа, модеми & VoIP 3 4-ти септември 2009 15:10
Безжични WLAN карта shig В мрежа, модеми & VoIP 4 26 Jan 2009 04:15
Belkin 54G Безжична карта не CD jamesckd В мрежа, модеми & VoIP 6 24 Jan 2008 06:14
Безжична карта antbann В мрежа, модеми & VoIP 2 1-во Nov 2007 15:31
Безжичен адаптер за карта или ... dmdougie В мрежа, модеми & VoIP 3 22 Окт 2007 06:18
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc