menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Bezdrátové karty

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 12:38
Nový člen skupiny

ahoj, IVE vyslané jednou před asi problém s mým im s připojením na internet / síť / bezdrátové karty. Problém je, jak se mám připojit. Musím jít na kontrolní panel> Systém> Hardware> Správce zařízení> síťové adaptéry ... a pak jsem to smazat všechno tam po přihlášení palce i nutné restartovat počítač a poté zvolte mého bezdrátovou síť, a jelikož je zabezpečené sítě, zadejte v mé síti klíč. vždy jsem se přihlásit, dole vpravo-rohu, kde máte počítač s malou sílu signálu, to říká, Bezdrátové připojení k síti a potom číslo. vždy i přihlášení a musíte udělat malý přístroj manažer mise, to jde nahoru. im na bezdrátové připojení k síti 25 nyní. IVE systém a obnovena i havent ponětí co dělat. někdo jednou zmíněné Makin jistý, že v mé konfiguraci bezdrátových karet, které se jen opakování vybraných byl dlouho jediným. moje bezdrátová karta nenabízí tuto možnost, ale už dlouho opakovat, a pak počet a krátké opakování s číslem. dvou samostatných kategorií. nějaké návrhy?
Old 27 leden 2008, 18:13
Banned Skupina

Už karta přijde s jakýmkoliv řidičů??

Pokud ano - máte nainstalovat?

Můj systém: Cohen

Processor (s):
Duální Core 2.11GHZ
Základní deska:
Asus - M2N X SE
Paměť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operační systém (y):
Windows XP
Old 28 leden 2008, 10:52
Nový člen skupiny

yep. Řidiči jsou on.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.