Ασύρματη Κάρτα Γεια σου, IVE δημοσιεύτηκε μόλις πριν από περίπου ένα πρόβλημα im έχοντας μου με σύνδεση στο internet / δικτύου / ασύρματη κάρτα. το πρόβλημα είναι, πώς θα πρέπει να συνδεθείτε. Πρέπει να πάω να πίνακα ελέγχου> σύστημα> υλικό> διαχείριση συσκευών> προσαρμογείς δικτύου ... και τότε έχω να διαγράψει τα πάντα εκεί μέσα κατόπιν υλοτομία in. έχω για επανεκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, επιλέξτε το ασύρματο δίκτυο, και δεδομένου ότι είναι ένα ασφαλές δίκτυο, εγγράφει στο δίκτυό μου κλειδί. everytime i log in, προβλέπεται για την δεξιά γωνία όπου έχετε το μικρό υπολογιστή με την ισχύ του σήματος, που λέει Ασύρματη Σύνδεση και στη συνέχεια έναν αριθμό. everytime i σύνδεσης και πρέπει να κάνουμε τη μικρή συσκευή διαχειριστής αποστολή, που ανεβαίνει. im σε ασύρματη σύνδεση δικτύου 25 πλέον. IVE σύστημα και να αποκατασταθεί i havent ιδέα τι να κάνω. Κάποιος ανέφερε makin βέβαιος ότι το ρυθμίσετε την ασύρματη κάρτα μου, ότι το μόνο ξαναδοκιμάσετε επιλεγεί ήταν μεγάλη και μόνο. ασύρματη κάρτα μου δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, αντί να έχει εδώ και πολύ καιρό ξανά, και στη συνέχεια έναν αριθμό, καθώς και σύντομη ξαναδοκιμάσετε με έναν αριθμό. σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. οποιεσδήποτε προτάσεις; |