manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Wireless Card

Reply

Thread Tools
Old 27 siječanj 2008, 12:38
Novi član grupe

Default Wireless Card

Hi, Ive objavljena prije o jednom im je problem što s mojim internet priključak / network / bežičnu karticu. problem je, kako sam to povezivanje. sam otići u control panel> system> hardware> Device Manager> mrežnih prilagodnika ... i onda ja moram izbrisati sve što je u tu prijavom na u. sam da ponovo pokrenete računalo, a zatim odaberite moj bežičnu mrežu, i budući da je osiguran mreže, unesite ključ u mojoj mreži. I sve se prijavite, dolje na desnom kutu gdje ćete imati malo računalo sa jačine signala, ona kaže za bežično povezivanje, a zatim broj. sve sam login i moramo napraviti mali uređaj menadžer misije, ide gore. im na bežične mrežne veze 25 sada. Ive sustav restaurirana i ja luka jedan trag što učiniti. netko jednom spomenuo da se u Makin sigurni konfigurirati bežični moja kartica, da se samo ponovo pokušati odabrane dugo bio jedini. moj bežičnu karticu ne nudi tu opciju, umjesto odavno ponovi postupak, a zatim broj i ponovi postupak s kratkim broj. dvije odvojene kategorije. bilo koji sugestija?
Old 27 siječanj 2008, 18:13
Zabranjen Group

Default Wireless Card

Jeste kartice dolaze s bilo drivera??

Ako je tako - jeste li ih instalirati?

My System: Cohen

Procesor (i):
Dual Core 2.11GHZ
Matične ploče:
Asus - M2N X SE
RAM memorija:
2GB
Grafička kartica (e):
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
320GB Sata
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Shaw
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Benq
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 28 siječanj 2008, 10:52
Novi član grupe

Default Wireless Card

yep. driveri su na.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Can't Get Wireless Card Previše Work!? LegendaryFire Networking, Modemi & VoIP 3 4. rujan 2009 15:10
Bežična WLAN kartica shig Networking, Modemi & VoIP 4 26 siječanj 2009 04:15
Belkin 54G Wireless Card nema CD jamesckd Networking, Modemi & VoIP 6 24 siječanj 2008 06:14
Bežična kartica antbann Networking, Modemi & VoIP 2 1. studeni 2007 15:31
Bežična kartica ili adapter ... dmdougie Networking, Modemi & VoIP 3 22. listopad 2007 06:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.