Wireless Card Hi, Ive objavljena prije o jednom im je problem što s mojim internet priključak / network / bežičnu karticu. problem je, kako sam to povezivanje. sam otići u control panel> system> hardware> Device Manager> mrežnih prilagodnika ... i onda ja moram izbrisati sve što je u tu prijavom na u. sam da ponovo pokrenete računalo, a zatim odaberite moj bežičnu mrežu, i budući da je osiguran mreže, unesite ključ u mojoj mreži. I sve se prijavite, dolje na desnom kutu gdje ćete imati malo računalo sa jačine signala, ona kaže za bežično povezivanje, a zatim broj. sve sam login i moramo napraviti mali uređaj menadžer misije, ide gore. im na bežične mrežne veze 25 sada. Ive sustav restaurirana i ja luka jedan trag što učiniti. netko jednom spomenuo da se u Makin sigurni konfigurirati bežični moja kartica, da se samo ponovo pokušati odabrane dugo bio jedini. moj bežičnu karticu ne nudi tu opciju, umjesto odavno ponovi postupak, a zatim broj i ponovi postupak s kratkim broj. dvije odvojene kategorije. bilo koji sugestija? |