kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Wireless Card

Reply

Téma eszközök
Old Január 27, 2008, 12:38
Új tag Csoport

hi, ive posted egyszer egy probléma im miután az én internet csatlakozás / hálózati / vezeték nélküli kártya. A probléma az, hogy nekem van-hoz csatlakozni. El kell menni a Vezérlőpult> Rendszer> Hardver> Eszközkezelő> hálózati adapterek ... és akkor már törölni mindent ott az Bejelentkezés i szükséges újraindítani a számítógépet, majd válasszuk a vezeték nélküli hálózatot, és mivel A biztonságos hálózat, írja be a Hálózati kulcs. everytime i bejelentkezni, meg a jobb sarokban, ahol még a kis számítógépet a jel erőssége, hogy azt mondja, vezeték nélküli csatlakozás, majd a számot. everytime i logika és nem a kis Eszközkezelőt misszió megy fel. im a vezeték nélküli hálózati kapcsolat 25 most. ive rendszer visszaállítását és i havent a clue what to do. valaki egyszer említette Makin biztos, hogy konfigurálja a vezeték nélküli kártya, hogy csak újra választott hosszú volt csak. vezeték nélküli kártya nem nyújt ez a lehetőség, hanem már régen újra, majd egy számot, és rövid újra a számot. a két külön kategória. any suggestions?
Old Január 27, 2008, 18:13
Tiltott Group

Azt a kártyát kaptunk a gépjárművezetők????

Ha így van -, hogy telepítse őket?

My System: Cohen

Processzor (ok):
Dual Core 2.11GHZ
Alaplap:
ASUS - M2N X SE
RAM memória:
2GB
Grafikus kártya (k):
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
320GB Sata
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Shaw
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Benq
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 28, 2008, 10:52
Új tag Csoport

Aha. illesztőprogramok vannak.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.