פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

כרטיס אלחוטי

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ינואר 2008, 12:38
קבוצת חברות חדשות

Default כרטיס אלחוטי

היי, ive פורסם בעבר על הבעיה עם IM, שיש לי את החיבור לאינטרנט / רשת / אלחוטית כרטיס. הבעיה היא, איך אני צריך להתחבר. אני חייב ללכת על לוח הבקרה> מערכת> חומרה> מנהל ההתקנים> מתאמי רשת ... ואז אני צריך למחוק את כל מה שיש עליו מתחבר אני חייב להפעיל מחדש את המחשב, ולאחר מכן לבחור את הרשת האלחוטית, ומאז היא היא מאובטחת לרשת, הזן את המפתח רשת. בכל פעם שאני מתחבר, על הפינה הימנית, שם יש לך את המחשב עם מעט עוצמת הקליטה, זאת אומרת חיבור אלחוטי ואז מספר. בכל פעם שאני הכניסה ואת חייבת לעשות את מנהל ההתקנים משימה קטנה, זה עולים. IM לרשת אלחוטית ב 25 עכשיו. ive המערכת משחזרת ואני havent מושג מה לעשות. מישהו פעם הזכיר makin בטוח כי להגדיר את הכרטיס האלחוטי שלי, כי רק נבחר שוב היה ארוך בלבד. את הכרטיס האלחוטי אינו מספק אפשרות כי במקום יש הרבה זמן שוב, ואז מספר, ו קצר שוב עם מספר. שתי קטגוריות נפרדות. כל הצעה?
Old 27 ינואר 2008, 18:13
קבוצת מגורש

Default כרטיס אלחוטי

האם הכרטיס מגיע עם כל מנהלי ההתקנים????

אם כן - אתה צריך להתקין אותם??

המערכת שלי: כהן

מעבד (ים):
DUAL CORE 2.11GHZ
לוח האם:
ASUS - M2N-X SE
זיכרון RAM:
2GB
כרטיס מסך (S):
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
320GB SATA
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Shaw
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
BenQ
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 28 ינואר 2008, 10:52
קבוצת חברות חדשות

Default כרטיס אלחוטי

כן. על מנהלי ההתקנים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לא יכול לקבל כרטיס אלחוטי מדי עבודה!? LegendaryFire רישות, מודמים & VoIP 3 4 ספטמבר 2009 15:10
כרטיס אלחוטי WLAN shig רישות, מודמים & VoIP 4 26 ינואר 2009 04:15
Belkin 54G כרטיס אלחוטי ללא תקליטור jamesckd רישות, מודמים & VoIP 6 24 ינואר 2008 06:14
כרטיס אלחוטי antbann רישות, מודמים & VoIP 2 ב -1 בנובמבר 2007 15:31
כרטיס אלחוטי או מתאם ... dmdougie רישות, מודמים & VoIP 3 22 אוקטובר 2007 06:18
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.