![]() |
|
| |||
| |||
| היי, ive פורסם בעבר על הבעיה עם IM, שיש לי את החיבור לאינטרנט / רשת / אלחוטית כרטיס. הבעיה היא, איך אני צריך להתחבר. אני חייב ללכת על לוח הבקרה> מערכת> חומרה> מנהל ההתקנים> מתאמי רשת ... ואז אני צריך למחוק את כל מה שיש עליו מתחבר אני חייב להפעיל מחדש את המחשב, ולאחר מכן לבחור את הרשת האלחוטית, ומאז היא היא מאובטחת לרשת, הזן את המפתח רשת. בכל פעם שאני מתחבר, על הפינה הימנית, שם יש לך את המחשב עם מעט עוצמת הקליטה, זאת אומרת חיבור אלחוטי ואז מספר. בכל פעם שאני הכניסה ואת חייבת לעשות את מנהל ההתקנים משימה קטנה, זה עולים. IM לרשת אלחוטית ב 25 עכשיו. ive המערכת משחזרת ואני havent מושג מה לעשות. מישהו פעם הזכיר makin בטוח כי להגדיר את הכרטיס האלחוטי שלי, כי רק נבחר שוב היה ארוך בלבד. את הכרטיס האלחוטי אינו מספק אפשרות כי במקום יש הרבה זמן שוב, ואז מספר, ו קצר שוב עם מספר. שתי קטגוריות נפרדות. כל הצעה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הכרטיס מגיע עם כל מנהלי ההתקנים????
| |||
| |||
| כן. על מנהלי ההתקנים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא יכול לקבל כרטיס אלחוטי מדי עבודה!? | LegendaryFire | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 4 ספטמבר 2009 15:10 |
| כרטיס אלחוטי WLAN | shig | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 26 ינואר 2009 04:15 |
| Belkin 54G כרטיס אלחוטי ללא תקליטור | jamesckd | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 24 ינואר 2008 06:14 |
| כרטיס אלחוטי | antbann | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ב -1 בנובמבר 2007 15:31 |
| כרטיס אלחוטי או מתאם ... | dmdougie | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 22 אוקטובר 2007 06:18 |
| שרשרת כלים | |
| |