mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

WIRELESS CARD

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 12:38
Naujas Narys

Default WIRELESS CARD

Hi, ive paskelbtas vieną kartą apie problemą im atsižvelgdamas su mano Internet connection / network / wireless card. Problema yra, kaip man prisijungti. Turiu eiti į Control Panel> System> hardware> Device Manager> Tinklo adapteriai ... ir tada aš ištrinti viską, kas ten ant įėjimu Turiu perkrauti kompiuterį, o tada pasirinkite Mano bevielio tinklo, ir nuo to yra saugų tinklą, įveskite savo tinklo klavišą. Everytime I log in, žemyn dešiniame kampe, kur jūs turite mažai kompiuterio su signalo stiprumo, ji sako, bevielis ryšys ir tada skaičius. everytime I login ir daryti mažai Device Manager misiją, ji pakyla. raumenį belaidžio tinklo 25 dabar. IVE sistema restauruotos ir i havent a clue, ką daryti. nors kartą paminėta Makin įsitikinti, kad sukonfigūruoti bevielio ryšio kortelės, kad tik Retry eiga buvo ilgas tik. Mano WIRELESS CARD nesiūlo šia galimybe, o ne jau seniai pabandyti dar kartą, ir tada numerį ir trumpas Retry su numeriu. dvi atskiras kategorijas. Any suggestions?
Old Sausis 27, 2008, 18:13
Banned Group

Default WIRELESS CARD

Ar kortelės ateiti su bet vairuotojai??

Jei taip - jūs juos įdiegti?

Mano sistema: Cohen

Procesorius (-iai):
Dual Core 2.11GHZ
Pagrindinė plokštė:
Asus - M2N X SE
RAM atmintis:
2GB
Graphics Card (-ai):
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
BenQ
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 28, 2008, 10:52
Naujas Narys

Default WIRELESS CARD

Yep. vairuotojai dėl.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can't Get WIRELESS CARD Per darbo!? LegendaryFire Networking, Modems & VoIP 3 Rugsėjis 4, 2009 15:10
Belaide WLAN kortelė SHIG Networking, Modems & VoIP 4 26 sausis 2009 04:15
Belkin 54g Wireless Card No CD jamesckd Networking, Modems & VoIP 6 24 sausis 2008 06:14
WIRELESS CARD antbann Networking, Modems & VoIP 2 1 lapkritis 2007 15:31
Belaidis kortelę arba adapteriu ... dmdougie Networking, Modems & VoIP 3 22 spalis 2007 06:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.