![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, ive paskelbtas vieną kartą apie problemą im atsižvelgdamas su mano Internet connection / network / wireless card. Problema yra, kaip man prisijungti. Turiu eiti į Control Panel> System> hardware> Device Manager> Tinklo adapteriai ... ir tada aš ištrinti viską, kas ten ant įėjimu Turiu perkrauti kompiuterį, o tada pasirinkite Mano bevielio tinklo, ir nuo to yra saugų tinklą, įveskite savo tinklo klavišą. Everytime I log in, žemyn dešiniame kampe, kur jūs turite mažai kompiuterio su signalo stiprumo, ji sako, bevielis ryšys ir tada skaičius. everytime I login ir daryti mažai Device Manager misiją, ji pakyla. raumenį belaidžio tinklo 25 dabar. IVE sistema restauruotos ir i havent a clue, ką daryti. nors kartą paminėta Makin įsitikinti, kad sukonfigūruoti bevielio ryšio kortelės, kad tik Retry eiga buvo ilgas tik. Mano WIRELESS CARD nesiūlo šia galimybe, o ne jau seniai pabandyti dar kartą, ir tada numerį ir trumpas Retry su numeriu. dvi atskiras kategorijas. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kortelės ateiti su bet vairuotojai??
| |||
| |||
| Yep. vairuotojai dėl. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can't Get WIRELESS CARD Per darbo!? | LegendaryFire | Networking, Modems & VoIP | 3 | Rugsėjis 4, 2009 15:10 |
| Belaide WLAN kortelė | SHIG | Networking, Modems & VoIP | 4 | 26 sausis 2009 04:15 |
| Belkin 54g Wireless Card No CD | jamesckd | Networking, Modems & VoIP | 6 | 24 sausis 2008 06:14 |
| WIRELESS CARD | antbann | Networking, Modems & VoIP | 2 | 1 lapkritis 2007 15:31 |
| Belaidis kortelę arba adapteriu ... | dmdougie | Networking, Modems & VoIP | 3 | 22 spalis 2007 06:18 |
| Temos įrankiai | |
| |