Wireless Card hi, IVE posted reizi pirms aptuveni problēma IP, kas ir kopā ar savu interneta pieslēgumu / network / wireless karti. Problēma ir, kā man pieslēgties. Man iet uz Control Panel> System> Hardware> Device Manager> tīkla adapteriem ... un tad man ir izdzēst visu, kas tur Ieejot iekšā i ir restartēt datoru, un pēc tam atlasiet manu bezvadu tīkls, un kopš tā ir nodrošināts tīkls, ievadiet manā tīklā taustiņu. everytime I log in, uz leju labajā stūrī, kur ir maz datora, signāla stipruma, tā saka Wireless Connection un tad numurs. everytime i login un ir jādara nedaudz Device Manager misija, tā iet uz augšu. im pie bezvadu tīkla savienojums 25 tagad. IVE sistēmas atjaunošanu un i havent pavediens, ko darīt. kāds vienreiz minēts makin pārliecināts, ka konfigurēt mana wireless karte, ka tikai atkārtoti izmēģināt izvēlēto bija ilgs tikai. mana wireless karte nenodrošina šo iespēju, tā vietā, jau sen ir atkārtoti izmēģināt, un pēc tam numuru, kā arī īsu atkārtoti izmēģināt ar numuru. divas atsevišķas kategorijas. any suggestions? |