Bezprzewodowa karta hi, ive wysłana raz przed około problem z moim posiadające im połączenie z internetem / sieci bezprzewodowe karty. problem jest, jak mam się połączyć. Mam przejść do panelu sterowania> System> Sprzęt> Menedżer urządzeń> karty sieciowe, a następnie ... Mam usunąć wszystko tam się zalogować i mieć, aby ponownie uruchomić komputer, a następnie wybrać sieć bezprzewodową, a ponieważ jest zabezpieczone sieci, wprowadź klucz w mojej sieci. everytime i zaloguj się, aż w prawym rogu gdzie masz mały komputer z sygnału, to mówi, Połączenie bezprzewodowe, a następnie numer telefonu. I za każdym razem loginu i zrobić mały menedżer urządzeń misję, to idzie w górę. im na bezprzewodowe połączenie sieciowe 25 obecnie. ive systemu i przywrócić i havent jedna wskazówka, co robić. ktoś raz wymienione makin czy w skonfigurować moją kartę bezprzewodową, że tylko spróbuj wybrany został tylko długi. mojej karty bezprzewodowej nie oferuje tej opcji, zamiast od dawna spróbuj, a następnie numer, i krótkie retry z numerem. dwóch odrębnych kategorii. jakieś sugestie? |