menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Bezdrôtové karty

Reply

Thread Tools
Old 27 január 2008, 12:38
Nový člen skupiny

Default Bezdrôtové karty

ahoj, IVE vyslaných raz pred asi problém s mojím im s pripojením na internet / sieť / bezdrôtové karty. Problém je, ako sa mám pripojiť. Musím ísť na kontrolný panel> Systém> Hardvér> Správca zariadení> sieťové adaptéry ... a potom som to zmazať všetko tam po prihlásení palce aj potrebné reštartovať počítač a potom vyberte môjho bezdrôtovú sieť, a pretože je zabezpečené siete, zadajte v mojej sieti kľúč. vždy som sa prihlásiť, dole vpravo-rohu, kde máte počítač s malou silu signálu, to hovorí, Bezdrôtové pripojenie k sieti a potom číslo. vždy aj prihlásení a musíte urobiť malý prístroj manažér misie, to ide hore. im na bezdrôtové pripojenie k sieti 25 teraz. IVE systém a obnovená i havent ponětí čo robiť. niekto raz uvedenej Makin istý, že v mojej konfiguráciu bezdrôtových kariet, ktoré sa len opakovanie vybraných bol dlho jediným. moje bezdrôtová karta neponúka túto možnosť, ale už dlho opakovať, a potom počet a krátke opakovania s číslom. dvoch samostatných kategóriách. nejaké návrhy?
Old 27 január 2008, 18:13
Banned Skupina

Default Bezdrôtové karty

Už karta príde s akýmkoľvek vodičov??

Ak áno - máte nainštalovať?

Môj systém: Cohen

Processor (s):
Duálny Core 2.11GHZ
Základná doska:
Asus - M2N X SE
Pamäť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 28 január 2008, 10:52
Nový člen skupiny

Default Bezdrôtové karty

yep. Vodiči sú on.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Can't Get bezdrôtová karta Moc práce!? LegendaryFire Siete, Modemy & VoIP 3 4.září 2009 15:10
Bezdrôtová WLAN karty Shiga Siete, Modemy & VoIP 4 26 január 2009 04:15
Belkin Wireless 54G karta bez CD jamesckd Siete, Modemy & VoIP 6 24. januára 2008 06:14
Bezdrôtové karty antbann Siete, Modemy & VoIP 2 1. novembra 2007 15:31
Bezdrôtové karty alebo adaptér ... dmdougie Siete, Modemy & VoIP 3 22. októbra 2007 06:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.