Bezdrôtové karty ahoj, IVE vyslaných raz pred asi problém s mojím im s pripojením na internet / sieť / bezdrôtové karty. Problém je, ako sa mám pripojiť. Musím ísť na kontrolný panel> Systém> Hardvér> Správca zariadení> sieťové adaptéry ... a potom som to zmazať všetko tam po prihlásení palce aj potrebné reštartovať počítač a potom vyberte môjho bezdrôtovú sieť, a pretože je zabezpečené siete, zadajte v mojej sieti kľúč. vždy som sa prihlásiť, dole vpravo-rohu, kde máte počítač s malou silu signálu, to hovorí, Bezdrôtové pripojenie k sieti a potom číslo. vždy aj prihlásení a musíte urobiť malý prístroj manažér misie, to ide hore. im na bezdrôtové pripojenie k sieti 25 teraz. IVE systém a obnovená i havent ponětí čo robiť. niekto raz uvedenej Makin istý, že v mojej konfiguráciu bezdrôtových kariet, ktoré sa len opakovanie vybraných bol dlho jediným. moje bezdrôtová karta neponúka túto možnosť, ale už dlho opakovať, a potom počet a krátke opakovania s číslom. dvoch samostatných kategóriách. nejaké návrhy? |