мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Уирелесс Цард

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 12:38
Нови члан групе

Default Уирелесс Цард

Бок, Иве објављена пре о једном им је проблем што са мојим интернет прикључак / нетуорк / бежичну картицу. проблем је, како сам за спојити. сам отићи у цонтрол панел> сыстем> хардуаре> Девице Манагер> мрежних адаптера ... и онда ја морам избрисати све што је у ту пријавом на у. сам да поново покренете рачунар, а затим изаберите мој бежичну мрежу, и будући да је осигуран мреже, унесите кључ у мојој мрежи. И све се пријавите, доле на десном углу где ћете имати мало рачунар са јачине сигнала, она каже за бежично повезивање, а затим број. све сам логин и морамо направити мали уређај менаџер мисије, иде горе. им на бежичне мрежне везе 25 сада. Иве систем рестаурирана и ја лука један траг што учинити. неко једном поменуо да се у Макин сигурни конфигурисати радио моја картица, да се само поново покушати изабране дуго био једини. мој бежичну картицу не нуди ту опцију, уместо одавно понови поступак, а затим број и понови поступак са кратким број. две одвојене категорије. било који сугестија?
Old 27. Мар 2008, 18:13
Аустин Гроуп

Default Уирелесс Цард

Јесте картице долазе са било драјвера??

Ако је тако - јесте ли их инсталирате?

Мы Сыстем: Цохен

Процесор (и):
Дуал Цоре 2.11ГХЗ
Матичне плоче:
Асус - М2Н Кс СЕ
РАМ меморија:
2ГБ
Графичка картица (е):
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
320ГБ Сата
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Схау
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Бенк
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 28. Мар 2008, 10:52
Нови члан групе

Default Уирелесс Цард

ыеп. дривер су на.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цан'т Гет уирелесс картицу Превише рад? ЛегендарыФире Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 4. Јул 2009 15:10
Бежична УЛАН картица схиг Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 26 јануар 2009 04:15
Белкин 54Г Уирелесс Цард нема ЦД јамесцкд Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 24 јануар 2008 06:14
Бежична картица антбанн Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 1 новембар 2007 15:31
Бежична картица или адаптер ... дмдоугие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 22 октобар 2007 06:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц