![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, Иве објављена пре о једном им је проблем што са мојим интернет прикључак / нетуорк / бежичну картицу. проблем је, како сам за спојити. сам отићи у цонтрол панел> сыстем> хардуаре> Девице Манагер> мрежних адаптера ... и онда ја морам избрисати све што је у ту пријавом на у. сам да поново покренете рачунар, а затим изаберите мој бежичну мрежу, и будући да је осигуран мреже, унесите кључ у мојој мрежи. И све се пријавите, доле на десном углу где ћете имати мало рачунар са јачине сигнала, она каже за бежично повезивање, а затим број. све сам логин и морамо направити мали уређај менаџер мисије, иде горе. им на бежичне мрежне везе 25 сада. Иве систем рестаурирана и ја лука један траг што учинити. неко једном поменуо да се у Макин сигурни конфигурисати радио моја картица, да се само поново покушати изабране дуго био једини. мој бежичну картицу не нуди ту опцију, уместо одавно понови поступак, а затим број и понови поступак са кратким број. две одвојене категорије. било који сугестија? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте картице долазе са било драјвера??
| |||
| |||
| ыеп. дривер су на. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цан'т Гет уирелесс картицу Превише рад? | ЛегендарыФире | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 4. Јул 2009 15:10 |
| Бежична УЛАН картица | схиг | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 26 јануар 2009 04:15 |
| Белкин 54Г Уирелесс Цард нема ЦД | јамесцкд | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 24 јануар 2008 06:14 |
| Бежична картица | антбанн | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 1 новембар 2007 15:31 |
| Бежична картица или адаптер ... | дмдоугие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 22 октобар 2007 06:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |