Kablosuz Kartı hi, ive bir kez daha önce bir sorun sohbet benim internet bağlantısı ile olan ilgili gönderilen / network / kablosuz kart. Sorun, nasıl bağlanmak gerekmektedir. i> Sistem> Donanım> Aygıt yöneticisi> ağ bağdaştırıcıları ... ve Sonra inç Ben giriş yaparken orada herşeyi silmek zorunda panel kontrol gitmek zorunda bilgisayarı yeniden başlatmak için, ve sonra Kablosuz ağ seçin ve sonra benim ağ anahtarı girmek güvenli bir ağıdır. her i, aşağı sağ köşesinde nereye sinyal gücü ile küçük bilgisayara sahip giriş yaptığımda, Kablosuz Bağlantı ve bir sayı söylüyor. her giriş ve küçük bir cihaz yöneticisi görev yapmak zorunda, bu kadar gider. kablosuz ağ bağlantısı 25 Şimdi Sohbet. ive sistemi restore ve ne yapmak için bir ipucu havent. bir kez söz birisi makin yapılandırıma benim kablosuz kartı, bu sadece seçilmiş denemek olduğunu uzun sadece emin. Kablosuz kartı yerine sahip uzun yeniden deneyin ve sonra, ve bir numara seçeneği sunmaz kısa bir sayı ile yeniden deneyin. iki ayrı kategoriler. Öneriniz? |