менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Бездротові Карти

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 12:38
Нові члени групи

Default Бездротові Карти

Привіт, Ive Написав один раз про проблеми, їм маючи з мого інтернет / мережі / бездротові карти. Проблема, як я, щоб з'єднатися. Мені потрібно йти в Панель керування> Система> Обладнання> Диспетчер пристроїв> Мережеві адаптери ... А потім я повинен видалити все там на входом я, щоб перезавантажити комп'ютер, а потім виберіть бездротову мережу, а так як вона є захищеною локальної мережі, введіть у мій мережевий ключ. Я кожен раз увійти в систему, вниз у правому кутку, де у вас є маленький комп'ютер за допомогою сигналу, вона каже, бездротове підключення, а потім номер. Everytime я Логін і повинні зробити маленький місія Диспетчер пристроїв, вона йде вгору. Чат на бездротове підключення до мережі 25 зараз. Ive система відновлена і я гавань поняття, що робити. хтось сказав Макін впевнений, що в конфігурації бездротової картою, що вибраний тільки повторити давно тільки. бездротова карта не має в своєму розпорядженні такими можливостями, замість давно повторів, а потім номер, і короткий повтор з номером. дві окремі категорії. будь-які пропозиції?
Old 27 січня 2008, 18:13
Забороненої угруповання

Default Бездротові Карти

Хіба карти поставляються з драйверами будь-якого??

Якщо це так - у вас їх установку?

Моя система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Материнська плата:
Asus - M2N X SE
ОЗУ:
2GB
Графічна карта (и):
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
320GB SATA
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Шоу
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Benq
Операційна система (и):
Windows XP
Old 28 січня 2008, 10:52
Нові члени групи

Default Бездротові Карти

Так. Драйвери знаходяться.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.