Бездротові Карти Привіт, Ive Написав один раз про проблеми, їм маючи з мого інтернет / мережі / бездротові карти. Проблема, як я, щоб з'єднатися. Мені потрібно йти в Панель керування> Система> Обладнання> Диспетчер пристроїв> Мережеві адаптери ... А потім я повинен видалити все там на входом я, щоб перезавантажити комп'ютер, а потім виберіть бездротову мережу, а так як вона є захищеною локальної мережі, введіть у мій мережевий ключ. Я кожен раз увійти в систему, вниз у правому кутку, де у вас є маленький комп'ютер за допомогою сигналу, вона каже, бездротове підключення, а потім номер. Everytime я Логін і повинні зробити маленький місія Диспетчер пристроїв, вона йде вгору. Чат на бездротове підключення до мережі 25 зараз. Ive система відновлена і я гавань поняття, що робити. хтось сказав Макін впевнений, що в конфігурації бездротової картою, що вибраний тільки повторити давно тільки. бездротова карта не має в своєму розпорядженні такими можливостями, замість давно повторів, а потім номер, і короткий повтор з номером. дві окремі категорії. будь-які пропозиції? |