![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω έναν φορητό υπολογιστή Dell γεωγραφικό πλάτος c500/600 ήρθε με ένα ασύρματο cardits ένα SpeedTouch, WHEN I SEARCH FOR MY SKY WIFI να διαπιστώσει ότι, αλλά όταν δοκιμάζει να conect ζητά για WEP WPA router netgear suport μου doesn't αυτό τον τρόπο μπορώ να πάρω κάρτα δικτύου μου στην εργασία, εφόσον εγώ μπορώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| να συνδέσετε το PC ethernet χρησιμοποιούν και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις από το
goin στο browser σας θέτοντας 192.169.0.1 / 192.168.1.1 και αν αυτά γίνουν εργασίες εκτελούνται cmd και τον τύπο του ipconfig για να πάρετε το router η διεύθυνση και στη συνέχεια ελέγξτε τη ρύθμιση sto βεβαιωθείτε ότι το isnt WEP ενεργοποιημένη Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Έχω phillips μου τρέχει πάνω στο γραφείο μου που τρέχει σε WPA-PSK έτσι dont i know |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορεί να πάρει ασύρματη κάρτα Πάρα εργασίας!; | LegendaryFire | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 4 Σεπτεμβρίου, 2009 15:10 |
| Ασύρματη σύνδεση WLAN κάρτα | shig | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 26 Ιαν 2009 04:15 |
| Ασύρματη Κάρτα | Brennen89 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 28 Ιαν 2008 10:52 |
| Belkin Wireless κάρτα δεν 54ζ CD | jamesckd | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 24 Ιαν 2008 06:14 |
| Ασύρματη κάρτα ή προσαρμογέα ... | dmdougie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 22 Οκτ 2007 06:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |