![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam laptop Dell Latitude c500/600 je došao sa bežični cardits speedtouch, KADA I TRAŽENJE MY SKY WIFI ga pronađe, ali kada je trys spajaju na Internet asks za wep wpa moj usmjerivač NetGear doesnt suport to kako činiti ja dobiti moja kartica umrežavanje za rad, ako ja mogu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| spajanje pc koristeći Ethernet i provjerite postavke
goin to your browser stavljanjem 192.169.0.1 / 192.168.1.1, a ako ti radi posao run cmd i upišite ipconfig dobiti ruter adresu, a zatim provjerite postavke sto bi provjerili da je wep isn't enabled My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Imam moj phillips trčanje moj stol gornjište koji se izvodi na WPA-PSK na taj način ja dont znati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Can't Get Wireless Card Previše Work!? | LegendaryFire | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 4. rujan 2009 15:10 |
| Bežična WLAN kartica | shig | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 26 siječanj 2009 04:15 |
| Wireless Card | Brennen89 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 28 siječanj 2008 10:52 |
| Belkin 54G Wireless Card nema CD | jamesckd | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 24 siječanj 2008 06:14 |
| Bežična kartica ili adapter ... | dmdougie | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 22. listopad 2007 06:18 |
| Thread Tools | |
| |