![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто инсталирали NETGEAR WG111T адаптер на лаптопа ми, и аз може да се свърже с моя рутер безжично с лекота, но аз не съм получава никакви интернет активност. Аз бях стартирате Windows Live Messenger Troubleshooter и тя ми казва подразбиране Gateway е офлайн. Аз нямам защитна стена, така че не може да бъде това. Аз няма да знаят какво друго да направя. Помощ ще бъде оценено, Наздравици. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някои съвети за отстраняване на проблеми тук може да помогне
| |||
| |||
| Не, нищо. |
|
| |||
| |||
| Това ново маршрутизатор или като се използват вече с други компютри / Лаптопи? Ако новите, да не е конфигурирано IR? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Наскоро reinstalled Windows XP да се намери ли не безжична тук, така че трябваше да инсталирате адаптер. Той инсталиран глобата, и се свързва безжично добре, но аз просто не получавате интернет активност. Когато отидат в Моите мрежови връзки I забележите, че там не е по подразбиране, когато Gateway безжичен е свързано. Там винаги се е преди I reinstalled Windows XP. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се пази, свързани с Интернет | stagestc | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 4 юни 2009 16:03 |
| Свързани с безжичен интернет, но уеб страници ще се зарежда! | edemauro | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 29 май 2009 г. 13:50 |
| Безжичен Интернет свързан към АЗ отворен браузър | Arvind Kushwaha | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 28 май 2009 г. 11:44 |
| AcerApireOne капки ако безжичната локална мрежа, свързани | Време | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 22 май 2009 г. 08:44 |
| Безжичен + Wired ще получат адреси, но няма да позволи на всяка дейност. Моля, помогнете! | Anticleptic | В мрежа, модеми & VoIP | 17 | 11 Юли 2008 08:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |