![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan Installer Netgear adapter WG111T na moj laptop, i mogu povezati to moj usmjerivač bežično s lakoćom, ali Im 'ne uzimajući bilo koji Internet ActiveX. Ive 'trčanje Windowsi Živ Glasnik rješavanje problema i to kaže moj Default Gateway is offline. Nemam firewall, tako da ne može biti tako. Ne bih znati što drugo učiniti. Pomoć bi bilo poštovati, Živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neke savjete za rješavanje problema ovdje svibanj pomoć
| |||
| |||
| Nope, ništa. |
|
| |||
| |||
| Je li ovo novi Usmjerivač ili je to već se koristi s drugim računala / laptopa? Ako je nova, imate konfiguriran ir? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nedavno sam reinstalirati Windows XP da biste pronašli nemam wireless na ovdje, pa sam morao instalirati adaptera. To instaliran fine, i bežični povezuje u redu, ali JA pravedan dobiti nijedan Internet aktivnosti. Kada odem u My Network Connections sam obavijest da nema Default Gateway kada je priključen bežični. Ima uvijek koristi se prije nego sam reinstalirati Windows XP. |