![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak a telepített Netgear WG111T adapter on my laptop, és én is csatlakozni a vezeték nélküli routert én könnyen, de én nem kapok semmilyen internetes tevékenységét. Már fut a Windows Live Messenger hibaelhárítót, és azt mondja, az alapértelmezett átjáró offline. Nem kell egy tűzfal, így nem lehet ezt. Én nem tudom, mi mást. Segítség lenne méltányol, Egészségére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hibaelhárítási tippek itt hozzájárulhat
| |||
| |||
| Nem, semmi. |
|
| |||
| |||
| Ez egy új router, vagy azt használják már más PC / laptop? Ha új, jól beállítva, ir? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nemrég újra a Windows XP, hogy nincs itt a vezeték nélküli, ezért el kellett telepíteni az adapter. Ezt telepítve a finom, és csatlakozik a vezeték nélküli finom, de nem csak internetes tevékenységét. Mikor megy be a Hálózati kapcsolatok észreveszem, hogy nincs alapértelmezett átjáró, ha a vezeték nélküli van csatlakoztatva. Ott mindig kell, mielőtt újra a Windows XP. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet tartani kapcsolódik az internethez | stagestc | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 4. június 2009 16:03 |
| Kapcsolódás a vezeték nélküli internet, de a web-oldalak nem töltődnek be! | edemauro | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 29. május 2009 13:50 |
| Vezeték nélküli internet-hoz kapcsolódó kinyitom böngésző | Arvind Kushwaha | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 28. május 2009 11:44 |
| AcerApireOne csökken, ha a vezeték nélküli LAN csatlakozó | Idő | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 22. május 2009 08:44 |
| Wireless + Vezetékes fog megszerezni az IP-címeket, de nem teszi lehetővé az ilyen tevékenységet. Kérem, segítsen! | Anticleptic | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 17 | 11. július 2008 08:35 |
| Téma eszközök | |
| |