![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק התקנת מתאם Netgear WG111T על הנייד שלי, ואני יכול להתחבר באופן אלחוטי לנתב שלי בקלות, אבל אני לא מקבל את כל הפעילות באינטרנט. אני כבר מפעיל את Windows Live Messenger Troubleshooter והוא אומר לי את שער ברירת המחדל הוא לא מקוון. אין לי חומת אש, כך שהוא לא יכול להיות כזה. אני לא יודע מה עוד לעשות. עזרה יהיה appreciated, לחיים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה טיפים לפתרון בעיות כאן עשוי לעזור
| |||
| |||
| לא, כלום. |
|
| |||
| |||
| האם זה חדש או הנתב זה כבר בשימוש עם מחשבים אחרים / מחשבים נישאים? אם חדש, יש לך מוגדר IR? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לאחרונה מחדש את Windows XP כדי למצוא אלחוטי אין לי כאן, אז הייתי צריך להתקין את המתאם. זה הותקן בסדר, בסדר, המחברת ו אלחוטית, אבל אני פשוט לא פעילות האינטרנט. כשאני נכנס חיבורי הרשת שלי אני שם לב כי אין שער ברירת מחדל כאשר האלחוטי מחובר. יש תמיד היה אמור להיות לפני שאני מחדש את Windows XP. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות לשמור לאינטרנט | stagestc | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 4th יוני 2009 16:03 |
| מחובר אינטרנט אלחוטי, אבל האם דפי אינטרנט לא טען! | edemauro | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 29 מאי 2009 13:50 |
| אינטרנט אלחוטי המחובר אל לי לפתוח את הדפדפן | Arvind Kushwaha | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -28 במאי 2009 11:44 |
| AcerApireOne טיפות LAN אלחוטיות אם מחובר | שעה | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 22 מאי 2009 08:44 |
| אלחוטי + Wired יהיה להשיג את שתי כתובות ה-IP, אך לא תאפשר כל פעילות. אנא עזור! | Anticleptic | רישות, מודמים & VoIP | 17 | 11th יולי 2008 08:35 |
| שרשרת כלים | |
| |