mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Wireless susiję, bet nėra interneto veikla

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 26, 2008, 09:54
Narys

Default Wireless susiję, bet nėra interneto veikla

Aš ką tik įdiegta WG111T Netgear adapteris mano nešiojamas, ir aš galiu prisijungti prie savo maršrutizatoriaus belaidžiu lengvai, bet aš negaunate jokių interneto aktyvumą.

Aš paleisti "Windows Live Messenger gedimų ir jis sako mano Default Gateway yra neprisijungę. Aš neturiu ugniasienės, kad ji negali būti toks. Aš nežinau, ką dar padaryti.

Pagalba turėtų būti vertinama,
Į sveikatą.
Old Kovas 26, 2008, 10:15
Donorų grupės

Kai trikčių šalinimo patarimus čia gali padėti

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Kovas 26, 2008, 10:22
Narys

Ne, nieko.
Old Kovas 26, 2008, 10:33
Donorų grupės

Ar tai naujo maršrutizatorius ar jis naudojamas jau su kita kompiuteriai / Nešiojamieji kompiuteriai?

Jei nauji, yra sukonfigūruotas ir?
Old Balandis 1, 2008, 11:23
Narys

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Ar tai naujo maršrutizatorius ar jis naudojamas jau su kita kompiuteriai / Nešiojamieji kompiuteriai?

Jei nauji, yra sukonfigūruotas ir?
I've used maršrutizatorius apie metus, jis buvo sukonfigūruotas, ir viskas.

Aš neseniai iš naujo įdiegti "Windows XP" ieškoti aš neturiu bevielio į čia, todėl teko įdiegti adapterį. Jis įrengtas gerai, ir bevielio jungiasi gerai, bet aš tiesiog negausite interneto aktyvumą.

Kai aš einu į My Network Connections "Aš pastebėjau, kad nėra Default Gateway, kai Wireless prijungtas. Ten visada anksčiau, kol aš iš naujo įdiegti "Windows XP".
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can't keep prijungtas prie interneto stagestc Networking, Modems & VoIP 0 4 birželis 2009 16:03
Prijungti prie belaidžio interneto, bet interneto puslapius nebus Load! edemauro Naršyklėms & FTP Klientai 2 Gegužė 29, 2009 13:50
Belaidis interneto prijungtas til i naršyklės Arvind Kushwaha Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 28, 2009 11:44
AcerApireOne lašai belaidžio LAN tinklo, jei prijungtas Laikas Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 22, 2009 08:44
Wireless + Wired abu gauti IP adresą, tačiau nebus leidžiama bet kokia veikla. Please help! Anticleptic Networking, Modems & VoIP 17 11 liepa 2008 08:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.