![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що встановив адаптер Netgear WG111T на моєму ноутбуці, і я можу підключитися до бездротового маршрутизатора моє з легкістю, але я не отримую інтернет-активності. Я запуску Windows Live Messenger для усунення неполадок і це говорить мій шлюз за умовчанням в автономному режимі. Я не встановлений брандмауер, тому він не може бути. Я не знаю, що робити далі. Допомога Буду вдячний, Ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі поради щодо усунення несправностей тут може допомогти
| |||
| |||
| Ні, нічого. |
|
| |||
| |||
| Чи є це новий маршрутизатор або вона використовується вже з іншими персональні комп'ютери? Якщо нове, ви налаштовані IR? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я недавно перевстановить Windows XP, щоб знайти мене немає бездротових тут, тому мені довелося встановити адаптер. Він встановлений штраф, і бездротового з'єднується штраф, але я просто не отримують інтернет-активності. Коли я йду в своє коло зв'язків Я помітив, що не існує шлюз за замовчуванням при підключенні Wireless. Там завжди буде використовуватися, перш ніж я перевстановити Windows XP. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається зберегти підключені до Інтернету | stagestc | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 4 червня 2009 16:03 |
| Підключено до бездротового Інтернету, а веб-сторінок не заряджається! | edemauro | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 29 травня 2009 13:50 |
| Бездротовий Інтернет підключені до я відкрити браузер | Арвінд Kushwaha | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 28 травня 2009 11:44 |
| AcerApireOne краплі, якщо бездротова локальна мережа пов'язаний | Час | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 22 травня 2009 08:44 |
| Бездротова + Дротова буде як отримати IP-адреси, але не дозволить будь-якої діяльності. Будь ласка, допоможіть! | Anticleptic | Мережа, Модеми & VoIP | 17 | 11 липня 2008 08:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |