менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Бездротові пов'язані, але не інтернет-активності

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 2008 березень, 09:54
Член групи

Default Бездротові пов'язані, але не інтернет-активності

Я тільки що встановив адаптер Netgear WG111T на моєму ноутбуці, і я можу підключитися до бездротового маршрутизатора моє з легкістю, але я не отримую інтернет-активності.

Я запуску Windows Live Messenger для усунення неполадок і це говорить мій шлюз за умовчанням в автономному режимі. Я не встановлений брандмауер, тому він не може бути. Я не знаю, що робити далі.

Допомога Буду вдячний,
Ура.
Old 26 березня 2008, 10:15
Донор групи

Деякі поради щодо усунення несправностей тут може допомогти

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 березня 2008, 10:22
Член групи

Ні, нічого.
Old 26 березня 2008, 10:33
Донор групи

Чи є це новий маршрутизатор або вона використовується вже з іншими персональні комп'ютери?

Якщо нове, ви налаштовані IR?
Old 1 квітня 2008, 11:23
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Чи є це новий маршрутизатор або вона використовується вже з іншими персональні комп'ютери?

Якщо нове, ви налаштовані IR?
Я використав цей маршрутизатор для близько року, він був налаштований і все.

Я недавно перевстановить Windows XP, щоб знайти мене немає бездротових тут, тому мені довелося встановити адаптер. Він встановлений штраф, і бездротового з'єднується штраф, але я просто не отримують інтернет-активності.

Коли я йду в своє коло зв'язків Я помітив, що не існує шлюз за замовчуванням при підключенні Wireless. Там завжди буде використовуватися, перш ніж я перевстановити Windows XP.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається зберегти підключені до Інтернету stagestc Мережа, Модеми & VoIP 0 4 червня 2009 16:03
Підключено до бездротового Інтернету, а веб-сторінок не заряджається! edemauro Веб-браузери & FTP-клієнти 2 29 травня 2009 13:50
Бездротовий Інтернет підключені до я відкрити браузер Арвінд Kushwaha Мережа, Модеми & VoIP 0 28 травня 2009 11:44
AcerApireOne краплі, якщо бездротова локальна мережа пов'язаний Час Мережа, Модеми & VoIP 0 22 травня 2009 08:44
Бездротова + Дротова буде як отримати IP-адреси, але не дозволить будь-якої діяльності. Будь ласка, допоможіть! Anticleptic Мережа, Модеми & VoIP 17 11 липня 2008 08:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.