по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Безжичен интернет проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 9 юни 2008, 10:01
Член Група

Аз съм като проблем, лаптопа ми се свързва към Интернет през WiFi и така ми dads лаптоп аз имам никакъв проблем, свързващ, когато баща ми isn't свързани и обратното, но когато той е свързан и аз искам да се свържете, както и нещо се появи на екрана казва там е IP конфликт и аз арго свързване някой знае как може да реши този проблем?
Old 10 юни 2008, 10:02
Номер на групата

Звучи като лаптопи и двете са на един и същ период, който аз не мисля, е възможно ..

Но ако отидеш
Start> Run> "CMD"

> ipconfig

Тогава:
Старт> Контролен панел> мрежа (варира в зависимост от вашата операционна система)

Сега изберете Вашия мрежа Кликнете с десния бутон и изберете свойства.
след това изберете "IP / ICP (Интернет протокол)" след това кликнете върху Advanced.

изберете ръчно и автоматично, вместо да въведете стойностите от командния ред.

Ако все пак, че и от двете лаптопи на IP адреси shouldn't бъде в състояние да се конфликт .. защото ще имате казал, че това, което той е ..
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc