![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като проблем, лаптопа ми се свързва към Интернет през WiFi и така ми dads лаптоп аз имам никакъв проблем, свързващ, когато баща ми isn't свързани и обратното, но когато той е свързан и аз искам да се свържете, както и нещо се появи на екрана казва там е IP конфликт и аз арго свързване някой знае как може да реши този проблем? |
|
| |||
| |||
| Звучи като лаптопи и двете са на един и същ период, който аз не мисля, е възможно .. Но ако отидеш Start> Run> "CMD" > ipconfig Тогава: Старт> Контролен панел> мрежа (варира в зависимост от вашата операционна система) Сега изберете Вашия мрежа Кликнете с десния бутон и изберете свойства. след това изберете "IP / ICP (Интернет протокол)" след това кликнете върху Advanced. изберете ръчно и автоматично, вместо да въведете стойностите от командния ред. Ако все пак, че и от двете лаптопи на IP адреси shouldn't бъде в състояние да се конфликт .. защото ще имате казал, че това, което той е .. |